Budapest, 2014. október 16-17-18.

A Dental Press 2014-ben tizennegyedik alkalommal tartotta meg a fogászat nagy találkozóját, a Dental World Nemzetközi Továbbképző Konferenciát és Fogászati Szakkiállítást. E rendezvény mára már Közép-Európa egyik legfontosabb fogászati szakkiállítása.

dw orbit kapu

 

2014-ben ismét kibővített helyszínen, 12.000 m2-en (SYMA A és C csarnok + hall) került megrendezésre a Dental World.

Az A csarnokban kapott helyet a külföldi mintára épülő kiállítás, ahol a különféle programokkal a fogászat legfontosabb és állandó fejlődés alatt álló szakterületeit mutatták be. 2014-ben 200 magyar és külföldi fogászati gyártó és forgalmazó mutatta be legkorszerűbb termékeit, berendezési tárgyait, eszközeit és anyagait, valamint ismertette újdonságait, kínálta termékeit.  Idén is jelen voltak mindazok a cégek, amelyek a fogorvosokban, a fogtechnikusokban, a dentálhigiénikusokban, illetve a fogászati asszisztensekben partnereket, leendő ügyfeleket látnak.

CSARNOK_TOTAL_MG_0190

A XIV. Dental World Budapestaz eddigiekhez hasonlóan – a fogorvostudomány, a betegellátást segítő fogászati ipar és kereskedelem nagyszabású „arzenálja” volt. A látogatók találkozhattak a XXI. század első évtizedében megjelent szinte valamennyi technikai újdonsággal, az elképesztően sokrétű eszköztárral és a legújabb rendszerekkel.

A rendezvény három napja igen sok lehetőséget kínált a fogorvoslás legfontosabb szereplői részére az ismereteik felfrissítésére, illetve bővítésére egyaránt.

Dental Press által szervezett nemzetközi kongresszusok, előadások, a különböző termékbemutatók, szakmai prezentációk és work-shopok egyaránt a továbbképzést, a szakismeretek bővítését szolgálták.

Az idén különös hangsúlyt fektettek a valódi előnyt jelentő információkra, hiszen a mostani gazdasági környezethez gyorsan kell alkalmazkodni, hogy lépést tudjunk tartani az egyre erősödő keleti piaccal, és eleget tudjuk tenni mind a külföldi, mind a hazai igényeknek.

A kiállítás minden napján megjelent a díjmentes today – friss szakmai hírekkel, napi aktualitásokkal, exkluzív riportokkal s egyéb programlehetőségek kínálatával.

IMG_0232

A reprezentatív, látványos kiállítási csarnok mindvégig igen sok látogatót fogadott. A legkülönbözőbb s változatos ötletekkel felszerelt standok kínálata rendkívül gazdag volt. A látogatók találkozhattak a XXI. század első évtizedében megjelent szinte valamennyi technikai újdonsággal, az elképesztően sokrétű eszköz-tárral és a legújabb rendszerekkel.

A Dental World a folyamatos továbbképzésre, valamint a legkorszerűbb fogászati anyagok, műszerek, berendezések megismerésére és beszerzésére egyszerre, egy helyszínen, egy nagy szakmai rendezvény és találkozó keretében nyújt immár 14 éve lehetőséget, három napot a fogászat szolgálatában!

Nagyon bízunk abban, hogy az előadások résztvevői, a kiállítók és az érdeklődő látogatók egyaránt megelégedéssel, új ismeretekkel, élményekkel távoztak a XIV. Dental Worldről!

Találkozzunk a XV. Dental Worldön!

 

Dental World 2015