A klasszikus Zimmer termékekhez 2014-ben újként csatlakozik a P-I implantátum család.

Logo_PI_degrade               Zimmer logo

A VIZ DENTAL IMPLANT Kft. létrejöttének előzményei népmesébe illőek. A két tulajdonoson túl mindössze öt munkatársat foglalkoztató céget dr. Vidáts Ákos implantológiában jártas gyakorló fogszakorvos és Paul B. Németh, svájci üzletember 2013 őszén hozta létre a Zimmer Dental Inc. dentális-orális rehabilitációs termékeinek magyarországi forgalmazása céljából. A kaliforniai Carslbad-ban működő globális ortopédiai cég világszerte ismert gyógyászati eszközgyártó, a fogászati implantátumokon és a használatukhoz szükséges regenerációs anyagokon és navigált sebészeti eszközökön túl  ortopédiai  implantátumai is a világ élvonalát jelentik.

V Amplified

Vidáts doktor 1984 óta tart fenn magánpraxist, 1991 óta „főállásban” látja el privát betegeit. Mint mondja, a Zimmer implantátumait régóta szívügyének tekinti.  A „nagy találkozás” a véletlen műve volt.  Egy magyar származású, amerikai betege kérte fel arra, hogy a férjének külföldön beültetett Zimmer implantátum protetikai befejezését végezze el. Vidáts doktor ekkor még nem hallott erről a termékről, de csekély erőfeszítéssel megtalálta a magyarországi forgalmazót.  Kipróbálta, bevált, és mintegy nyolc éven át eredményesen használta. Vonzóvá tette, hogy kiemelkedő minősége ellenére árfekvése igen kedvező, továbbá, hogy a folyamatos innovációnak köszönhetően egyre jobb eredménnyel használható. Ami talán a legfontosabb, hogy gyártóval szemben nem volt minőségi reklamációja.

V HEX-HEX-S

2010-ben a Zimmer európai központja felbontotta magyarországi disztribútorának szerződését, a Zimmer termékek eltűntek a hazai piacról. Az így keletkezett űrt igyekszik a VIZ Dental Implant Kft. kitölteni.

Az első eredmények bíztatóak, felkeresték a Zimmer régebbi felhasználóit, közülük többen örömmel tértek vissza a korábban megismert és sikeresen használt termékhez.

Új felhasználók számára a Zimmer implantátumok beültetésének sebészeti protokollja könnyen elsajátítható, a fogbeültetésben jártas fogorvosok számára alkalmazásukhoz nem szükséges különféle drága kurzus és workshop. A protetikai gyakorlat megszerzése a fogorvosoknak és a fogtechnikus szakembereknek sem okoz gondot. A Zimmer implantátumok használata során felmerült kérdésekre és problémákra a VIZ Dental Implant Kft. szakemberei készségesen adnak pontos és kielégítő felvilágosítást.

A 2014. év nagy újdonsága a Per-Ingvar Brånemark által kifejlesztett, az egész amerikai kontinensen már nagy sikerrel forgalmazott P-I implantátum család négy tagjának bevezetése. A termék európai, majd magyarországi forgalmazását a Zimmer Dental Inc. ez év februárjától kezdi el.

Minden klinikai esetre prémium kategória elérhető áron

Dr. Vidáts Ákos, a VIZ Dental Implant Kft. ügyvezető igazgatója végezetül elmondta,  hogy  az implantátumok hazai piacán 2-3 éven belül szeretnének a Zimmer termékek számára 8-12 százalékos részesedést szerezni.

1052 Budapest, Váci u. 23. Tel./fax: +36 (1) 318-4939 E-mail: office@vizdental.hu www.vizdental.hu

1052 Budapest, Váci u. 23.
Tel./fax: +36 (1) 318-4939
E-mail: office@vizdental.hu
www.vizdental.hu

NAL