Minden idők legsikeresebb fantáziahősei most fogorvosnak öltöznek – vagy épp fordítva. Az Európa Rendezvényhajó elvarázsolt termében – a fogászat karneválján – mindenki vámpírként érkezhet. Hatalmas szemfogak, fekete öltözetek, vérpezsdítő zenék és bódító koktélok március 5-e éjszakáján.

head

Ki ne ismerné Drakulát, Nosferatut, vagy Edwardod a Twilightból? Az elmúlt századok leköszönt vérszívói új köntösben lépnek az Európa Hajó fedélzetére.

2016. március 5-én sötét köd lepi el Közép-Európa egyik legnagyobb rendezvényhajóját, az Európa Hajót. A Dunán megcsillanó Hold fénye nyitja meg 19.00-kor a rendezvényt, ahol kártyavetés, jósnő, kaszinó és élő Black Jack biztosítja a legjobb hangulatot.

Jelentkezem a rendezvényre

Az este, amikor a maszk nem eltakar, hanem felfed… 

corpA fedélzetre lépve injekciós fecskendőbe töltött welcome drink várja a fogászat vámpírjait. A farsangi mulatság elhivatott résztvevői, akik jelmezüket használva rettegő pillantások között léphetnek a színpadra, részt vehetnek a legjobb jelmezért járó “véres küzdelemben”.

A több száz éves múltra visszatekintő vámpírkolóniák találkozása nem maradhat Vámpír Gróf és Grófné nélkül, így az éj közepén sor kerül az új fenségek megválasztására is.

A vacsoráról az Európa Hajó konyhája gondoskodik, a felejthetetlen hangulatot többek között a Medicolor zenekar, Egyházi Géza és Kecskés Tímea szolgáltatja.

Legyen részese a Vámpírok Maszkabáljának!

Tudjon meg többet az év legszemfogasabb eseményéről! Nézze meg a programok részletes leírását és az árakat a fogaszatikarneval.hu weboldalon!