A projekt az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával valósult meg. Zsámbék a közeljövőben várhatóan nemcsak a műemlék romtemplomáról lesz híres, hanem az ESPA Bio & Art Hotelben létesült modern fogászati központról is. Hazánk Európában piacvezető az egészségügyi turizmus terén, s az ebben rejlő lehetőséget szeretnék kihasználni azzal, hogy Budapest közelében, nyugodt környezetben található 38 szobás négycsillagos modern szálloda wellness és sport szolgáltatásait külföldi vendégeknek szánt fogászattal bővítik. Ugyanakkor a céges rendezvények tekintetében is növelik kapacitásukat, a meglévő 5 kisebb konferenciaterem mellett most egy új nagyobb rendezvényterem létesült.

Az Új Széchenyi Terv Közép Magyarországi Operatív Programja keretében támogatással megvalósult projektben a szállodaépület új szárnyaként öt kezelőhelységből és kiszolgáló helységekből álló akadálymentesített egészségügyi központ létesült 176 m2 alapterülettel, mellette egy többfunkciós, konferencia technikával ellátott 100 m2-es terem került kialakításra. Az egészségügyi szolgáltatás terén az Espa Bio & Art Hotel a térségben kedvező ár-érték aránnyal fog rendelkezni, mivel kedvező áron korszerű fogászati szolgáltatást és modern szállodai elhelyezést tud biztosítani, komplex rekreációs szolgáltatásokkal.

A külföldi vendégeket megcélozva, a cég a beruházással növelni szeretné a szálloda kihasználtságát, valamint saját éves bevételét, a fejlesztéssel ugyanakkor új munkahelyeket is teremt és növeli a térség idegenforgalmi vonzerejét, Zsámbék és környékének látogatottságát.

ÚSZT

A projekt záró rendezvényére 2013. március 22-én 11.00 órakor kerül sor a szállodában, amelyen többek között részt vesz Csepreghy Nándor, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára is. A sajtótájékoztatóval egybekötött rendezvényre szeretettel várnak minden érdeklődőt és a média képviselőit!