Fehérebb fogak, fájdalom nélkül, gyorsan és biztonságosan

A Smile Partner Zrt., a Smilepoint kozmetikai fogfehérítő franchise alapító tulajdonosaként, legfőbb küldetésének azt tekinti, hogy a biztonságos, gyors és mindenki számára elérhető innovatív kozmetikai fogfehérítés mind Magyarországon, mind a közép-európai régió országaiban népszerűvé váljon.

1Ready_fogfeherito1

Az USA-ban, az Európai Unió országaiban és Ausztráliában egyre növekvő a kereslet a mindenki számára elérhető kozmetikai fogfehérítés iránt. Az említett országokban történt felmérések szerint a megkérdezettek 98%-a tekint a fehér fogsorra és mosolyra mint komoly kapcsolati értékre, 96%-uk szerint egy szép mosoly érzelmi és szexuális vonzerőt is jelent, 74% pedig úgy ítéli, hogy egy szép és megnyerő mosoly nagymértékben segít a szakmai karrierben is.

A fogfehérítő termékek globális forgalma 2013-ban elérte a 12 milliárd USD értéket. Az összbevétel közel 70%-át adja az ilyen típusú termékeket vásárló fogyasztók három legnagyobb piaca: az USA, Kína és Brazília. (Forrás: EIU.)

Az Amerikai Kozmetikai Fogászati Szövetség adatai szerint az USA-ban 1996–2000 között 300%-kal nőtt a kozmetikai fogfehérítés iránti kereslet, és ez a trend várhatóan tovább folytatódik.

Magyarországon és a közép-kelet-európai régió országaiban a Smile Partner Zrt. és saját márkája, a Smilepoint kozmetikai fogfehérítő rendszer biztosítja az előírt EU és a nemzeti jogszabályoknak történő teljes körű megfelelést (CPNP termékregisztráció, csomagolás, minőségbiztosítás, független kozmetikai vegyészmérnök szakértő), emellett központi logisztikai, marketing- és PR-támogatást is nyújt.

_DSC0128

Az elérhető technológiák közül jelenleg a fénytechnológiával működtetett kozmetikai fogfehérítést tartják az egyik leghatékonyabbnak és legbiztonságosabbnak. A Smilepoint franchise rendszerben használt Futura 2400™ készülék (mely megfelel az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EGK európai parlamenti és a tanácsi irányelvnek, valamint a vonatkozó műszaki szabvány előírásoknak) egy olyan hideg kék fényű, alacsony hőmérsékletű led lámpa 460–470 nanométer hullámhossz tartományban, amely kényelmessé és teljesen biztonságossá teszi a 3×15 perc/alkalom időtartamú fogfehérítést.

Maga a fehérítési folyamat komplex fizikai és kémiai folyamatok összességének köszönhető, amely egy előkészítő-tisztító-aktiváló eljárást követően a fehérítő gél aktív hatóanyaga a fogfelszíni zománcrétegen és a fogak mikrobarázdáiban szünteti meg az elszíneződéseket. A Smilepoint hatóanyagok esetében az ún. normál fehérítő termékben <0,1% hidrogén-peroxid szabadul fel a fehérítési folyamat során, míg az ún. Natural fehérítő gél hidrogén-peroxidot nem tartalmaz. A fény hatására a szennyeződést okozó molekulák (chromogének) kémiai kötései felbomlanak (első 15 perc), majd ezzel egy időben a fehérítőgélből felszabaduló aktív hatóanyagok lebontják ezeket, ily módon fehérítik a fogak felszínét (2. és 3. 15 perces fázis)*.

Smilepoint kozmetikai fogfehérítő termékek**

SMILEPOINT Fogfehérítő Csomag
A fogfehérítő gél hatóanyagából (nátrium-perkarbonát) a LED lámpa hideg fényének katalizálása során, a bomlás következtében felszabaduló <0,1% hidrogén-peroxidból származó aktív oxigén biztosítja a fogak felszínének fehérítését.

A csomagban található kozmetikai termékek borsmenta, illetve fodormenta illóolajai és a mentol frissességet, üdeséget nyújtanak a használat során. Alkalmazása 3×15 perces változatban érhető el.

SMILEPOINT Natural Peroxid-mentes Fogfehérítő Csomag (aloe vera, gránátalma és kamilla kivonattal)
A peroxidmentes kímélő formula koncentrált nátrium-bikarbonát hatóanyaggal biztosítja a fogak felszínének fehérítését, amelyet a LED lámpa használata gyorsít és tökéletesít. A fehérítőgél növényi hatóanyagai (aloe vera, gránátalma és kamilla kivonatai) az alkalmazás során hozzájárulnak a fogak és a fogíny védelméhez is. Alkalmazása 3×15 perces változatban érhető el.

Smilepoint kiegészítő termékek

CLEAN & WHITE FUSION – Fogtisztító és Fogfehérítő Hab, 50 ml

Tisztítás, fehérítés és friss lehelet egy lépésben.

A SMILEPOINT kozmetikai fogfehérítés után elért eredmény a CLEAN & WHITE FUSION – Fogtisztító és Fogfehérítő Hab speciális habformulájának köszönhetően könnyen fenntartható, mivel:

• Hatékonyabban oldja a lerakódott lepedéket;
• Alaposabban tisztítja a fogakat;
• Megszünteti a fogfelszíni elszíneződést;
• Biztonságosan fehéríti a fogakat;
• Friss leheletet biztosít.

A hagyományos fogkrém helyett javasoljuk használatát. Naponta kétszer – reggel és este – történő alkalmazása esetén akár 1-3 héten belül önmagában is látható eredményhez vezet.

A csomagolás tartalma 50 ml, amely 2-4 hónapra elegendő mennyiség.

Smilepoint Fogorvos Partner Program 

Dr. Szabó Judit fogorvos – Budapest, II. ker., Bimbó út

Dr_Szabo_Judit

A fogorvosok számára kidolgozott Smilepoint Fogorvos Partner Program 3 havi bérleti rendszere lehetővé teszi, hogy havi 19 900 Ft bérleti díjért hozzájuthassunk a Futura 2400™ LED-lámpához.  A lámpa könnyen felszerelhető bármilyen típusú fogorvosi kezelőszékre, valamint állvánnyal is bérelhető. A Smilepoint fehérítő csomagok (tartalma: 10 ml fehérítőanyag műanyag fecskendőben, 1 db szilikon sín, 3 db fogtisztító ujjkesztyű, 1 db aktivátor spray, 1 db nyálfogó kendő) magyar nyelvű használati útmutatóval és terméktájékoztatóval 6100 Ft-os egységáron rendelhetők. A 15 900 Ft-os (Fogfehérítő Csomag), illetve a 17 900 Ft-os (Natural Fogfehérítő Csomag) fogyasztói áron javasolt kozmetikai fogfehérítés így rendkívül gyors megtérülést és kiegyensúlyozott bevételt eredményez. Fogorvosi rendelőm páciensei nagyon elégedettek a Smilepoint kozmetikai fogfehérítő rendszerrel, amely akár évi 4-5 alkalommal is biztonságosan alkalmazható.

A Smilepoint Fogorvos Partner Program szerződő partnereinek biztosítja:
• új ügyfélkör megszerzését (pácienss­zám-növelés),
• szolgáltatás bővítését (innovatív, fájdalommentes kozmetikai fogfehérítés),
• dinamikus bevételnövelést,
• ellenőrzött, magas minőségű termékeket,
• központi márkaépítést, hatékony online és offline kommunikációt.

Forrás: Philips Research Laboratories, illetve (Tavares et al, 2003; Luk et al, 2004; Ziemba et al, 2005; Joiner, 2006; Buchella and Attin, 2007; Dominguez et al, 2011) tudományos publikációk.

** A fogfehérítő termékek a kozmetikai termékekről szóló 1223/2009/EK Európai Parlamenti és Tanács rendelet előírásainak megfelelnek. A termékinformációs dokumentáció, biztonsági jelentés a hatóságok részére EU-tagországban hozzáférhető.

www.smilepoint.hu

További információk: Sebők Edina (+36 20 365 6600) vagy info@smilepoint.hu.