banner2 Oxygenline

Világszerte növekvő kereslet van a fogfehérítésre! 

A Doktormarket Kft. az OxygenLINE fogfehérítő termékcsalád bevezetésekor a lakosság és a fogorvosi szakma körében kérdőíves felmérést végzett, és érdekes eredményekre jutottunk:

minden 5

A fogfehérítési eljárások alapfeltétele az ápolt, egészséges fogak jelenléte, a gyulladásmentes íny. A fogfehérítést minden esetben meg kell, előzze egy fogorvosi kontroll, egy professzionális tisztítás. A páciensek ezt kevésbé értik és tudják!

Cégünk kiemelten fontosnak tartja a fogorvosok, dentálhigiénikusok szerepét a fogfehérítésben,
szemben kozmetikai szalonokban végezhető fogfehérítéssel!

oxygen lineHogy miért?
a szakemberek 4 féle OxygenLINE termékből választhatnak:
– 6% peroxidos rendelői fogfehérítő
– Non-peroxid rendelői fogfehérítő
– Non-peroxid otthoni fogfehérítő
– Fogfehérítő habfogkrém
+ fogfehérítő LED lámpa kedvező áron!

Így szakember dönti el, mi a legmegfelelőbb a páciens kezelésére.

sok fogorvosFelmérésünkből az is kiderül, hogy a legtöbb páciensnek legfontosabb az esztétika! Bizalma a fogorvosa iránt jelentősen nő, ha a fogfehérítési igény kérdésével is foglalkozik, és így a többi fogászati teendőt is komolyabban végiggondolja és az esetek többségében vissza is tér fogorvosához!

A fogorvosok közül néhányan már felismerték, hogy a fogfehérítésre jelentkező páciensekben milyen potenciál rejtőzik, ezért is hirdetnek sokan pl. kuponokkal. A fogfehérítésre jelentkezőknél elvégzik a szűrést, és a fogfehérítés mellet megpróbálják meggyőzni a pácienst az egyéb fogászati kezelések szükségességéről. Ha már a bizalom kialakult, a páciens nagyobb hajlandósággal veszi komolyan a kezelés szükségességét. Sokan nincsenek tisztába a fogaik állapotával, és a lehetőségekről, él a páciensekben a félelem a fájdalmas beavatkozásoktól. Mivel a fogfehérítés nem fájdalmas, és a páciens legalább 1 órát tölt ilyenkor a rendelőben félelem nélkül, így a vele való kommunikáció is könnyebbé válik.

Az OxygenLINE fogfehérítési eljárások kíméletesek, ezért megismételhetők félévente, így érdemes a pácienst fél év múlva kontrollra visszahívni. Ez újabb lehetőséget teremt a fogászati kezelés szükségességének megbeszélésére, már félelem nélkül!

Persze lesznek páciensek, akik nem akarnak visszajönni, de még így is a páciensek nagyobb hányada hálás a figyelemért, és tér vissza a kezelésekre.

Cegunk kiemeltenAz OxygenLINE termékcsalád hatékonyan és biztonságosan fehérít,
megfelel a hatályos Európai Uniós szabályzásnak, és CPNP regisztrációval rendelkezik!

Az OxygenLINE termékcsaláddal átalakul a fogfehérítés szemlélete!

A féléves éves fogorvosi szűrésekkel egy időben beiktathatjuk a professzionális fogtisztítást és a fogfehérítést az egészségügyi teendők sorába!

Otthoni fogfehérítő termékeink esetében is fontosnak tartjuk, hogy a páciens a terméket és kezelési utasítást a tisztítás és vizsgálat után a fogorvostól kapta meg!

Ha nem foglalkozunk ezzel az igénnyel, növeljük azok táborát, akik a házi módszerekkel, vagy szalonokban végeznek fogfehérítést!

Ne mondjon nemet!
Irányítsa ÖN páciensét és a fogfehérítés folyamatát!

Ajánlja páciensének a legkedvezőbb fogfehérítési eljárást kedvező árakon az OxygenLINE termékcsaládból!
Csatlakozzon rendelőjével Facebook kampányunkhoz! 

Partner rendelőinknek kedvezményes árakon biztosítjuk termékeinket!

További információk:
www.oxygenline.hu, www.doktormarket.hu
Vagy hívjon minket: 0036-20-809-88-00

paciens igeny