Látványos évfordulóra készül a 15. Dental World: nemcsak a helyszín, hanem az egész kiállítás új köntösben, új struktúrával várja az érdeklődőket. Milyen újdonságok lesznek a fogászati szakma jubileumán?

Nagyobb helyszín, több élmény

A fogászati szakma megújult igényeihez igazodva 2015-ben nem a Syma Rendezvényközpont, hanem Magyarország legnagyobb rendezvényhelyszíne, a Hungexpo Budapest Vásárcsarnok ad otthont a 15. Dental Worldnek. A nagyobb területnek köszönhetően több kiállítási terület, workshop, előadás és élmény várja az érdeklődőket.

Könnyebb navigáció

A tematikusan felépített kiállítói részlegek könnyebb tájékozódást biztosítanak a különböző szakmák képviselőinek: az áttekinthető és körülhatárolható helyszíneken gyorsabban és strukturáltabban juthatnak információhoz, segítséghez a látogatók. Az eligazodásban segítséget nyújt majd az 5 méltán híres fogászati legendáról elnevezett sétány is.

Élőműtétek, kreditpontok és bemutatók

A háromnapos rendezvényen ismét rengeteg program és élmény várja a szakmabelieket. A vitaindító konferenciák, workshopok, a látványos kreditpontos előadások mellett élőműtéteken és show-szerű bemutatókon is részt vehetnek a regisztrált jelentkezők.

Ízelítő a programból:
– Implantológia Kongresszus
– Fogszabályozás Kongresszus
– Esztétikai Kongresszus
– Implantológia Show
– Endodontiai Kongresszus
– Speaker’s Corner
– Digital Dentistry Show
– Dental Labor Show
– Szájhigiénikus Show
– Fogtechnikus tanulónap

Regisztráljon időben! Regisztráljon időben a programokra, a kedvezményes napijegyek csak korlátozott számban elérhetőek! Egyes termékbemutatók, workshopok keretében termékminták és ajándékok kerülnek korlátozott számban kiosztásra.

Regisztrálok most

A megszokott kiállítók mellett számos új, nemzetközi cég is képviselteti magát a rendezvényen. Ők az IDS-hez hasonlóan a DW15-ön mutatják meg újdonságaikat, és azt, mivel készülnek a magyar piacra.

Dental World 2015