A háziállatok fogfehérítése hamarosan valósággá válik: a Pawfect Smiles rövidesen elindítja kutyák számára fejlesztett fogfehérítő pasztáját.

A K9 Whitening Paste ígérete szerint a paszta „fehérebbé teszi a kölyökkutya mosolyát”, a sárgás és a festett fogak nyomatait is képes minimalizálni. A termék „finoman fehérítő összetevőket” tartalmaz, főleg a zománc árnyékának fényét emeli.

A brit kutyatulajdonosok arról ismertek a kutyatulajdonosok körében, hogy havonta átlagosan 240 fontot költenek a kutyájukra. A Pawfect Smiles azt reméli, hogy bekerül erre a piacra legújabb fehérítő pasztájuk segítségével. Jock Russell, a Pawfect Smiles vezérigazgatója ezzel kapcsolatban a következőket nyilatkozta: „Gyakran azt tapasztaljuk, hogy a tulajdonosok panaszkodnak kutyájuk fogainak sárgulásával, valamint háziállatuk légzésének szaga miatt. Most mindkét problémát egyidejűleg leküzdhetjük a K9 fehérítő pasztával. A termék további előnye, hogy a kölyökkutya évekkel fiatalabbnak is tűnik! ”

De a Pawfect Smiles tervei itt nem állnak meg, az ötletek a jövőben a kutyák fogszabályozási kezelésére is kiterjednek. Fogszabályozási kezelés háziállatok számára kizárólag torlódott fogazat és linguoversió esetén áll rendelkezésre. A Pawfect Smiles azt reméli, hogy a fogszabályozási kezelést minden kutyatulajdonos számára elérhetővé tudják majd tenni az egyértelmű felhasználói utasításokkal (pl. behelyezés és kivétel).

„A kutya fogainak gyors átvizsgálását követően a szabályozás minden részlete megtervezhető és kivitelezhető” – folytatja Russell úr. „Az aligner egységeket egyenesen az otthoni címre küldjük, ezzel időt is spórolunk a tulajdonosoknak… Hat hónap alatt egy egyedi tervezésű fogszabályozó sorozat segítheti a kutya fogainak kiegyenlítését, szabályozását; ha a szabályozást fogfehérítéssel is kombináljuk, a kutya mosolya le fogja nyűgözni.”

Forrás: Dentistry.co.uk

Ossza meg véleményét!

A DENTAL.HU a fogászati szakma portálja.

Az Ön véleménye, hozzászólása, aktivitása legalább olyan fontos, mint a cikk, amit elolvasott. Ossza meg a cikket ismerőseivel vagy szóljon hozzá, mondja el véleményét a Facebook oldalunkon.