BŐVÍT ÉS SZAKÜZLETET NYIT A KEVERŐCSŐR.HU FOGÁSZATI WEBÁRUHÁZ

Ügyfelei változó igényeire reagálva a Fair-Trade Dental Kft. 12 hónappal a Keverőcsőr.hu webáruház indulása után szaküzletet nyit Budapesten. A fogászati webáruház üzleti stratégiája, amelyet Dr. Handa Tibor alapító dolgozott ki, a kezdetek óta változatlan: a cég az intenzív forgalombővülés fenntartásának érdekében a konkurenciánál kisebb árréssel dolgozik. Versenytársaival ellentétben nem egy-egy kedvező ajánlattal próbál a konkurencia fölé kerekedni, hanem folyamatos piacfigyeléssel igyekszik minden termékcsoportban alacsonyan tartani az árakat.

Egy éve indult a Keverőcsőr.hu fogászati webáruház, azóta a forgalom a sokszorosára növekedett, mégis úgy döntött a fogszakorvos ügyvezető, hogy megnyitja első boltját Budapesten. A nemzetközi sikereket elért, az eredetileg webáruházként alapított Extreme Digitalhoz hasonlóan Handa Tibornak is az elsődleges motivációja az volt, hogy minél több vásárlót elérjen. „Jelenleg Magyarországon bár hasítanak a webshopok, de forgalmuk még mindig kevesebb, mint a tizede a hagyományos kereskedelemnek. Miért mondanánk le fogorvosok 90%-ról, ha ugyanakkora költségszint mellett őket is ki tudjuk szolgálni.” – mondta el Handa Tibor.

Garázscégből meghatározó piaci szereplő:

A Keverőcsőr folyamatosan bővülő termékkínálata és forgalma megkövetelte, hogy a korábbi raktárkapacitásokat megsokszorozzák, ezért olyan raktárhelyiséget kerestek, amely nemcsak raktárként, hanem szaküzletként szolgálhat.

Sikerült olyan üzlethelyiséget kibérelni, amely nem emeli meg a vállalkozás költségszintjét, viszont egyszerre tud raktár és szaküzlet funkciót is ellátni. Így tudják az árakat továbbra is alacsonyan tartani, és az ügyfeleket magasabb színvonalon kiszolgálni.

Az üzlet címe: 1071 Budapest, Dózsa György út 12.
(800 méterre a SYMA csarnoktól, a Magyar Sport Házával szemben.)

Kapcsolodó anyagok:

4+1 TIPP

 

a fogorvosi praxis költségeinek csökkentésére:

1. Használja a webáruházakat: csak azt vegye meg szaküzletben, amit feltétlenül szükséges, a webáruházakkal időt és pénzt spórolhat meg.

2. Ne csak a nagy értékű eszközein spóroljon: a fogászati anyagokon és kis értékű eszközökön is sok pénzt meg tud takarítani.

3. Éljen a kedvezményekkel: tervezze meg, időzítse beszerzéseit 60.000 Ft-os rendelésnél már akár több mint 8%-ot spórolhat.

4. Fogorvosközpontúbb, ésszerűbb kiszerelések: Mindig gondoljuk át, van-e előnye annak, ha a legnagyobb kiszerelést vesszük meg! Csak azért, mert egy cég nagyobb egységekben árul egy terméket, még nem biztos, hogy jobban is járunk vele.

+1 Használjon árösszehasonlító oldalakat: mielőtt fogászati terméket vásárol, nézzen körül alaposan a piacon, de az Keverőcsőr ajánlata mindent visz. És erre ÁrGaranciát is vállal a megjelölt termékeknél.