Carlos Jurado jól felépített prezentációjában részletesen bemutatja a cirkónium szerepét az implantációs protetikában.  Az előadás első részében elemzi a cirkónium tulajdonságait, előnyeit, felhasználási lehetőséget. A második részben három szépen dokumentált esetbemutatást láthatunk, megosztja velünk klinikai tapasztalatait az egyedi (titánbázisra készülő és full cirkon) cirkóniumfelépítmények monolitikus cirkonkoronákkal, a cirkonvázas kerámiakoronákkal és a cirkonvázas lítium-diszilikát kerámiakoronákkal történő felhasználás során. Az előadás az implantációs protetikával foglalkozó kollégának ad hasznos gyakorlati tanácsokat, kiemelve a protetikai szemléletű implantológia jelentőségét.

A 2020-as Dental World online módon is sikerrel került lebonyolításra, a szakmai videotéka felülete átlátható, letisztult, könnyedén lehet navigálni a témák között, és hála a digitális technológiának, magas minőségben nézhetjük az érdekes és értékes prezentációkat otthonunk biztonságában.

Ezúton biztatnék minden kollégát, hogy csatlakozzon eme különleges kongresszus résztvevői közé, látogassa meg a https://dentalworld.hu/dental-world-digital-2020/ oldalt.

Dr. Sidó Levente