Az előadó a Neodent GM implantációs rendszer felhasználásával mutatja be az azonnali fix pótlás módszerét tervezéstől a kivitelezésig.

A képekkel és videókkal nagyszerűen dokumentált előadás a teljes fogív rehabilitációjával foglalkozik. A szerző lépésről lépésre mutatja be az általa rutinszerűen alkalmazott all-on-four technikát, azonnali terheléssel. Hangsúlyozza a tervezés és a fotódokumentáció jelentőségét (implantológia mosolytervezéssel és protetikai szemlélettel). Megosztja velünk a sebészi módszereit: döntött implantátumok használata, csontredukálás, lágyrész management – fókuszálva a higiénés kérdésekre –, és tippeket ad a lehető legnagyobb primer stabilitás eléréséhez. Kulcs szavai a kiszámíthatóság, a megismételhetőség és a hosszú távú siker.

A 2020-as Dental World online módon is sikerrel került lebonyolításra, a szakmai videotéka felülete átlátható, letisztult, könnyedén lehet navigálni a témák között, és hála a digitális technológiának, magas minőségben nézhetjük az érdekes és értékes prezentációkat otthonunk biztonságában.

Ezúton biztatnék minden kollégát, hogy csatlakozzon eme különleges kongresszus résztvevői közé, látogassa meg a https://dentalworld.hu/dental-world-digital-2020/ oldalt.

Dr. Sidó Levente