Emmi fogkefeA németországi EMAG AG. cégcsoportja 1997 óta ultrahangos készülékek gyártásával foglalkozik. Ők gyártották a világ első, egyetlen 100%-ban ultrahangos fogkeféjét is, Emmi-dental Metallic Club (www.youtube.com/watch?v=VcKauRRkZRk), mely világszabadalommal rendelkezik, 2032-ig levédve!

A fejlesztő mérnök (magyar feliratos videó):
https://www.youtube.com/watch?v=v6MNbL9clTE

Lenyűgöz egyedülálló működése
(https://www.youtube.com/watch?v=Tzj1PCu4TN4), kiváló minősége, egyedi módon kiváló eredményessége a szájüreg fertőtlenítése, a fogazat megőrzése terén!

A fogak átfogó higiéniája 100% ultrahanggal

Kíméletesen tisztít – mozgatás és dörzsölés NÉLKÜL!

A ragyogó mosoly sok embernek a nagyobb önbizalom, a jó megjelenés és a vitalitás érzését adja. Ezért vetik alá magukat egyre többen fájdalmas és költséges kezeléseknek, hogy fehérebb, ápoltabb megjelenésű fogaik legyenek.

De mi lenne, ha adódna egy lehetőség, mellyel bárki, önmaga, saját otthonában, fájdalmak nélkül, kíméletesen, hasonló eredményességű professzionális fogápolást végezhetne?

ultrahang kepA fogak tökéletes higiéniája a világ egyetlen

100%-ban ultrahangos fogkeféjével. Az Emmi-dent az egyetlen világszabadalommal rendelkező száj higiéniás rendszer, ami valódi ultrahanggal működik, klinikailag tesztelt, amelynek hatásosságát több mint 100.000 elégedett felhasználó bizonyítja. A fogakat mostanáig csak fogkefével, a fog krémben található dörzsanyagok fogakhoz „csiszolásával” tudtuk tisztítani. Különleges ultrahangos készülék a fogak dörzsölés mentes, kíméletes és kiemelkedően hatékony tisztítását teszi lehetővé – mindenféle súrolás és mozgatás nélkül.

Ragyogóan fehér fogak és egészséges fogíny

A készülék az ultrahangot a fogkefe fejben, a sörték végén állítja elő. A sörték percenként több mint 96 millió ultrahang rezgést vezetnek a fogkefe fej generátorából a speciális Emmi-dent ultrahangos fogkrém be, ahol az ultrahang hatására apró mikroszkopikus buborékok milliói jönnek létre (kb. 3,5 millió buborék/ mm3 ). A mikrobuborékok keletkezésük után hirtelen összeesnek, berobbannak, ami az ételmaradékok, fogkő és baktériumok okozta szennyeződéseket eltávolítja.

A mikrobuborékok mikroszkopikus mérete lehetővé teszi, hogy a legkisebb résekbe is eljussanak, tisztítva a fog közöket, a fogínytasakokat és az apró réseket.

emmi chipMár az első kezelés után érezni fogja az ultrahang megelőző hatását. A fogak felszíne különlegesen simává válik, ami órákig gátolja a baktériumok megtelepedését

A szájüreg baktériumok sokaságának az élettere, ahol azok a fogak felszínén és a fog ínyen megtelepedve szaporodnak (az emberi szervezetben megtalálható baktériumok kb. 80%-a a szájüregből származik). Ezen baktériumok okozzák a különböző szájüregi fertőzéseket, és okozói lehetnek más, pl. érrendszert érintő betegségeknek.

A baktériumok keveredve a szájüregben található egyéb anyagokkal – ilyen például a cukor, vagy a keményítő – ragadós bevonatot, ,,plakkot” képeznek a fogak és a fogíny felületén.

Ez a plakk a fogínygyulladás és a fogínysorvadás fő okozója. Extrém esetben a fogak elvesztik tartásukat, meglazulnak és kiesnek, vagy akut gyulladás miatt kell kihúzni őket.

Meggyőződéssel ajánljuk mindenki javára!
Csere fejekkel családilag átlagos áron használható.

Személyes tapasztalatunk: fogmosás után soha ilyen szájüregi komfortérzet nem volt még!

A hagyományos bolti forgalomban nem elérhető. (Ne tévesszen meg a már nem gyártott, kifutóban lévő előd, az „EMMI-Dent 6” fogkefe, amely még nem ez a kategória.)

Ha kérdése lenne, vagy részletes információkra van szüksége az ultrahangos fogkefével kapcsolatosan, vagy vásárolna, vagy ajánlaná másoknak, hívjon bizalommal bennünket!

Megrendelem az ultrahangos fogkefét

Dental Press Hungary Kft. 1012 Budapest, Kuny Domokos u. 9. Tel.: 06-1-202-2994