Ha a csonttérfogat túl alacsony, nagy esély van arra, hogy az implantátum csúcsa a sinus maxillárisba jusson.

A “sinus lift” megoldások megnövelik az alátámasztás méretét a sinus maxilláris mucosájának megemelésével, ezáltal vastagabb csontréteget hoznak létre, így az 642-902 exam
eddig nem implantálható helyeken is elvégezhető a beavatkozás.

A sinus lift procedúra standard módszer a maxilla vertikális ISC CISSP exam csontrekonstrukciójának biztosítására, hogy az állkapocscsontba helyezett implantátumok megfelelő stabilitással rendelkezzenek.

A kettős feladat, a lokális csontozat megtartása és átformázása miatt (túlnyomórészt a maxilla posterior régióiban) az osteotome-ok fontos szerepet játszanak a sinus lift kezelések során.

Növekvő átmérőjű osteotome-ok segítségével kialakítják az implantátum ágyát. Az átmérők úgy vannak kialakítva, hogy az egymást követő eszközök fejei pont illeszkednek az őket megelőzőek által 000-577 kialakított csontüregbe.

A csontkalapács rányomásával az alveoláris csontozat elmozdul axiális és
CCIE 400-101 laterális irányba, ezáltal a készülékek bélyegszerű végei összenyomódnak és az implantátum ágya összekapcsolódik egy egységgé. Különféle méretű osteotome-ok segítségével az összes általánosan elterjedt implantátum számára megfelelő aljzat alakítható ki.