Kihagyhatatlan prezentáció. Az előadók elméleti áttekintést és értékes gyakorlati tanácsokat adnak az irányított csontregeneráció kulcskérdéseiről. Elisa Choukroun a csontosodási és sebgyógyulási zavarok elméleti hátterével foglalkozik, feltárva az oxidatív stressz folyamatát, jelentőségét a komplikációk kialakulásában. Joseph Choukroun esetbemutatások segítségével szemlélteti a csont- és lágyrész-management alappilléreit, alapozva az elmúlt évek tapasztalataira, továbbá bemutatva a legújabb módszereket. Az elméleti összefüggések ismertetése mellett igen értékes gyakorlati tanácsokat kapunk a lebenyképzés és a csontot érő stressz mérséklésének lehetséges módszereiről.

A 2020-as Dental World online módon is sikerrel került lebonyolításra, a szakmai videotéka felülete átlátható, letisztult, könnyedén lehet navigálni a témák között, és hála a digitális technológiának, magas minőségben nézhetjük az érdekes és értékes prezentációkat otthonunk biztonságában.

Ezúton biztatnék minden kollégát, hogy csatlakozzon eme különleges kongresszus résztvevői közé, látogassa meg a https://dentalworld.hu/dental-world-digital-2020/ oldalt.

Dr. Sidó Levente