Stabil és nyitott páciens elhelyezés

A mintavételi eszköz egy merev vázú, 5 ponton csatlakozó rendszer, mely tartalmaz egy homlok-, valamint egy álltámaszt, és egy nyelvvillát is, így megakadályozza a páciens mozgását. A rendszer nyitott felépítése folytán a pácienst jobb vagy bal oldalról is el lehet helyezni a készülékbe.

A legújabb szenzor technológia

Az OP300 a legújabb CMOS szenzor technológiával működik. A CMOS szenzorok egy 14 bites, dinamikus megjelenítő rendszerrel dolgoznak, mely megnövelt jelerősség-háttérzaj aránnyal rendelkezik. Az eredmény egy éles kép, melyben alig észrevehetőek az esetleges alul-, illetve felülexponált részek.

Teljes használhatóság

Egy 10” nagyságú, könnyen használható interface irányító felület segítségével a berendezés szinte azonnal professzionális szinten használható. Átlátható és felhasználóbarát kialakítása gyors és problémamentes munkamenetet eredményez.

Többrétegű pásztázás

A készülék egy vizsgálat alatt 5 panorámaképet készít. Ezáltal a páciens mozgásából adódó hibák kizárhatóak, és az esetleges újrafelvétel szükségessége is minimális értékre csökken. A többrétegű képek előállításának ideje és sugárdózisa egy hagyományos egyrétegű panorámafelvétel értékével egyezik meg.