A Covid-19 járvány év eleji berobbanása miatt elmaradtak a tavaszra meghirdetett fogászati kongresszusok, továbbképzések világszerte, így a MOT 2020. május 22-24. tervezett eseményét is törölni kellett. Egyelőre még nehéz tervezni, hogy mikor indulhatnak el a kisebb létszámú képzések, workshopok és mikor lehet már nagyobb létszámú összejövetelt szervezni. Ebben az időszakban felértékelődött az online oktatás, webinárok szerepe.

MOT ajánlásával közre adjuk a következő időszakban elérhető képzéseket. A belépéshez, csatlakozáshoz általában a cégek képviselőivel kell egyeztetni, a webinar leírása alatt megtalálhatják az általános információkat, ott ahol elég a linkre kattintani, ott ezt jelezni fogjuk.

Forestadent online szeminárium sorozat nyolcadik előadása
Dátum: 2020.05.18., 17:00
Előadás nyelve: angol
Előadó: Dr. Rick McLaughlin
Téma: Forestadent MB 5.0 Case reports

Forestadent
Dátum: 2020.05.27., 14:00
Előadás nyelve: angol:
Előadó: Dr. Ravindra Nanda
Téma: Non surgical management of openbites: Smart mechanics and TADs

Szögi Tibor
Oridental Kft.
6000 Kecskemét, Sás u.1
T.: +3676 494 066 , +3620 928 2922
www.oridental.hu
oridental@t-online.hu

MOT fel szeretné hívni a kollégák figyelmét az alábbi Invisalign-os eseményekre is, amelyek egész Európában kiemelkedően magas színvonalú rendezvények és javasolják a megtekintésüket. Mindkét rendezvényről egyaránt elmondható, hogy előadóként olyan nevek szerepelnek a listán, akiket ritkán, vagy szinte soha nem lenne alkalmuk meghallgatni, és “világsztároknak” számítanak az alignerek világában, mint pl. Sandra Tai (Kanada), vagy Alessandro Greco, Silvia Caruso (Olaszország), Felkai Tamás neve is feltűnik az előadók között.

További részletes információkért kattintsanak a linkre, regisztrálni is itt tudnak majd.

Invisalign European Scientific Symposium online
Dátum: 2020.05.15-16., az élő előadások 12:00 – 17:30 között láthatóak
Előadások nyelve: Angol
Link: https://invisalignscientificsymposium.com/

Invisalign Growth Summit online
Dátum: 2020.06.19-20.
Előadások nyelve: Angol
Link: https://aligngrowthsummit.com/

Invisalign Certifikációs Kurzus online
Aki esetleg kedvet kapott ahhoz, hogy a jövőben az Invisalign rendszerrel is dolgozzon, a jelenlegi helyzetben is szerezhet képesítést. A kurzus tervezett időpontja június közepe-vége (a lefixált időpontot később küldik meg). Az esemény érdekessége, hogy Magyarországon először valósul meg online környezetben, lehetővé téve azt is, hogy megfigyelőként olyan kolléga is részt vehessen, aki csak érdeklődik a rendszer után, de képesítést (és egyúttal a rendszerhez hozzáférést kapni) egyelőre még nem szeretne. Így azonban közvetlen bepillantást nyerhet a teljes folyamatba.

További részletekkel kapcsolatban itt érdeklődhettek:
Katona Zsolt, Territory Manager
+3630 230 9053
zkatona@aligntech.com

A szakmai programokat, ajánlókat összeállította Veiszenbacher Éva a MOT Szakmai és Továbbképzési Bizottság vezetője és Borbély Péter a MOT elnöke.

Ossza meg véleményét!

A DENTAL.HU a fogászati szakma portálja.

Az Ön véleménye, hozzászólása, aktivitása legalább olyan fontos, mint a cikk, amit elolvasott. Ossza meg a cikket ismerőseivel vagy szóljon hozzá, mondja el véleményét a Facebook oldalunkon.