Azonkívül, hogy kialakítása ergonómikus, különböző innovatív funkciók is elősegítik a megfelelő minőségű kezelést. A kábelek, a fényforrások, a videó kamera és az irányítóegység mind egybe van építve, ezáltal a fogorvos munkáját nem zavarja semmi külső hatás. Az opcionálisan beszerelhető kamerával azonnal dokumentálhatóak a beavatkozások, ez megkönnyíti az orvos-páciens kommunikációt. A készülék a teljes funkcionalitás jegyében lett megtervezve. A szebészeti mikroszkóp precíziós kialakítása a fogorvosok minden igényét lefedi. Emellett különféle kényelmi funkciók is segítik a munkát, a beavatkozások összes lépésében. A műszer összes alkotójának vezérlése egy helyről történik, így nem vonja el a figyelmet a műtéti munkáról.

A készülék jellemzői:

Optika
Az optikai rendszer különféle nagyításokkal funkcionál, ezek között a váltás igen egyszerű. A fényerősség, valamint a lencsefókusza is folyamatosan változtatható.

Megvilágítás
A lencse apokromatikus kialakítású, így több fény jut a felhasználó szemébe, ezáltal biztosított a megfelelően nagy felbontás, kontraszt, valamint a mélyérzékelés is.

Ergonómia
A berendezés használatakor nem lép fel sem a nyakizomzat húzódása, sem hátfájdalom. A munkamenetet minden esetben kényelmes és ergonómikus helyzetben lehet folytatni.

MORA kezelőfelület
A MORA kezelőfelület segítségével könnyen és precízen lehet beállítani a sebészi mikroszkópot a megfelelő helyzetbe.

Hajlítható cső f170/f260
A készülékre opcionálisan felszerelhető egy hajlítható csöves egység is, ami növeli a mobilitást, a nagyítást és a felhasználó komfortérzetét. Az így elért extra nagyítás mértéke akár ötven százalék is lehet.