A londoni magánfogorvosi rendelők iránt 2021-ben megnőtt az első vásárlói kereslet. Ez derül ki a Christie & Co., új adataiból.

A cég 2020-ban jelentős megugrást tapasztalt az NHS és a vegyes fogorvosi rendelők iránti keresletben. Az üzleti ingatlanokkal foglalkozó tanácsadó becslése szerint ez a világjárvány által táplált nagyobb munkahelyi biztonság iránti igénynek tudható be. Bár ez továbbra is növekszik, a magánpraxisok piaca is megugrott.

Több esztétikai lehetőség

A magánfogászati szolgáltatások iránt nőtt a páciensek általános kereslete az elmúlt hónapokban, ami továbbra is támogatja a praxisok bevételi forrásait – áll a jelentésben.

A Christie & Co. szerint egy másik kulcsfontosságú hajtóerő, a további növekedés lehetősége és elérhetősége. Ez magában foglalja a kozmetikai, esztétikai vagy speciális magánkezelések bevezetését, a magánbevételek megalapozása mellett.

Pozitív hírek

Steve Darbon a Christie & Co. igazgatója a következőket mondta: “Nagyszerű látni a független első vásárlók folyamatos étvágyát a magánpraxisok lehetőségei iránt London nagy részén.

“Ezek a vevők egyre inkább felismerik a magánpiacon rejlő nagyszerű növekedési lehetőségeket. Ez igazán pozitív, és jól mutatja, hogy a fogorvosi ágazat továbbra is bizalomra ad okot a befektetőknek és a vevőknek egyaránt.

Az érdeklődés megugrására példa egy teljesen felszerelt, üresen álló fogorvosi rendelő eladása a londoni Wimpole Street-en egy társult első vásárlónak 2021 júniusában.

Ez egy teljesen felszerelt rendelőt jelentett, alacsony folyamatos rezsiköltségekkel – ideális egy első alkalommal társult vevő számára, ahol az eladás után szinte azonnal klinikai szolgáltatásokat is nyújthatnak.

Forrás: dentistry.co.uk