A Nobel Biocare és a DOCERAM Medical Ceramics ötvözi erősségeit annak érdekében, hogy kiváló minőségű restoratív megoldásokat kínáljon, amelyek könnyű és rugalmas felhasználást biztosítanak ügyfeleik számára. 

A Nobel Biocare világszerte úttörő szerepet játszik az innovatív implantátum alapú kezelési megoldásokban, beleértve a NobelProcera Services szolgáltatást az egyénre szabott helyreállításokhoz. A DOCERAM Medical Ceramics egy nemzetközileg elismert fogászati kerámiagyártó, amely a Nacera márkát kínálja. Ennek a megerősített partnerségnek az első eredménye a NobelProcera Zirconia Implant Bridge kiadása, amely egyszerűsített munkafolyamat révén lehetővé teszi a restoratív rugalmasságot és a csúcskategóriás Nacera Pearl cirkónium-anyagból készül.

A két fogorvosi szakember évek óta együttműködik a kutatásban, a fejlesztésben és a gyártásban. Mindkét fél számára mindvégig döntő tényező volt a termékeik kivételesen magas színvonalú és megbízható színvonala, valamint a hozzá kapcsolódó vevői elégedettség. A jövőjük célja e sikeres együttműködés stratégiai fejlesztése.

Ez a még szorosabb együttműködés a két vállalat között szinergiákat teremt a kölcsönös fejlődés érdekében olyan területeken, mint a műszaki képzés és az ügyfélszolgálat. Dr. Karl-Heinz Klotz, a DOCERAM Medical Ceramics üzletág igazgatója elmondta: „A jelenlegi megállapodással új szintre emeljük az együttműködést. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy Nacera termékeinkkel egy erős partneren keresztül kiszolgáljuk az implantátum szektort. A Nobel Biocare implantológiájának rendkívül magas szintű szakértelme miatt termékeinket pontosan a helyi fogászati követelményekhez igazíthatjuk. Olyan fejlesztés, amelyből a beteg végül profitál. ”
Natasha Haddad, a NobelProcera üzletágvezetője hozzátette: „A DOCERAM Medical Ceramics átfogó termék-know-howja mindenekelőtt támogat minket a kutatás és fejlesztés területén, valamint a felhasználói támogatásban is. Így első osztályú szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek, és ideálisan felkészültünk a jövőbeli kihívásokra. ”
Több mint 20 éve a DOCERAM Medical Ceramics technikai szakértelmét felhasználva fejlesztette ki és gyártotta a cirkónium-dioxid-alkatrészeket a fogtechnikában. A Nacera márka és Nacera Pearl szériája cirkónium-anyagot kínál a fogtechnikusoknak, amely ötvözi a nagy hajlítószilárdságot és az optimális esztétikát. Kiváló minőségű Nacera folyamatoptimalizáló termékeket és egyéb kiegészítőket is kínálunk a teljes monolit restaurációk befejezéséhez, hogy a cirkónium-dioxid-feldolgozás a laboratóriumban befejezhető legyen.
Forrás: Dental Tribune