Új lendülettel, új célokkal és új pénzügyi stratégiával nyitott a világ felé Amerika. A ’33-as gazdasági világválság óta először nyílt meg a kapu az Amerikai Egyesült Államok ingatlan piacára úgy, hogy akár Ön is egy közép-hosszú távú befektetéssel számottevő sikerre tegyen szert.

A BRIC Group minden befektetni vágyó ügyfele számára karnyújtásnyira hozta a Floridai álmot, lehetővé téve, hogy Ön is a sikeres befektetők táborába tartozzon. Jogszerű ingatlanszerzéssel, rejtett költségek nélkül 100 %-os ingatlan tulajdonjog birtokába juthat Floridában. Most beléphet azon az ajtón, amely számos floridai lakos számára egyelőre bezárult.

A 2008-as jelzálog válság hatására a világon elsőként az Amerikai Egyesült Államokban az ingatlanpiac hatalmas fordulatot vett, romba döntve az addig virágzó és csúcsokat döngető ingatlanpiacot.

A kialakult helyzet miatt a bankok tömegesen vették vissza a bebukott jelzáloghiteles ingatlanokat, melynek hatására az ingatlanpiacon túlkínálat keletkezett. A váratlan helyzet az ingatlanárak erőteljes csökkenését okozta, ezáltal az érintett ingatlanpiaci szereplők köre és szerepe átrendeződött.

A bérleti piac felerősödött, hiszen a fizetni képtelen ingatlan tulajdonosok átigazoltak a piac ellenkező oldalára, ahol bérlőkké váltak. A korábbi havi hiteltörlesztő részleteknek a jelenlegi bérleti díjak csak töredékei, így az $1.000 körüli lakbér vállalható költségként épül be a kinti háztartásokba.

A BRIC által kínált ingatlanok 95%-a bérlővel rendelkezik, így tudjuk biztosítani ügyfeleink számára az azonnali megtérülést, cash-flow-t, mely a jelenlegi állományunk szerint éves nettó 6%-10% körüli hozam generálását teszi elérhetővé dollárban kézhez kapva, akár már az első hónaptól. Mindemellett hosszú távú befektetésről lévén szó, fontos tényező az ingatlan értékének folyamatos növekedése, amely a bérleti konstrukció mellett akár meg is duplázhatja a korábban említett éves hozam mértékét (az elmúlt egy évben átlagosan 15-20%-os értéknövekményt produkáltak az általunk kínált ingatlanok adott lokációkban).

Egyre gyakoribb jelenség, hogy befektetők Európa szerte átcsoportosítják portfólióikat a tengerentúlra. Ez talán még fontosabb, ha a portfólió hangsúlyosabb része Magyar Forint, amely szorosan kötődik az éppen gyengélkedő EURO-hoz.

Mint minden vonzó befektetés esetében, itt is körültekintően kell eljárni, melyhez a BRIC Group felkészült szakmai gárdája teljes körű segítséget nyújt az információszerzés, a vásárlási folyamat, illetve az ingatlan menedzselésének menetében.

Előnyök melyek Önnek is járnak, ha igénybe veszi Cégünk szolgáltatásait:

  • a korábbi szinthez képest 60%-kal kedvezőbb vételi ár
  • olyan területeken vásárolunk ingatlanokat, ahol erős a bérleti piac
  • minden esetben felújítjuk a lakásokat a helyi elvárásoknak megfelelően, így Önnek ezzel nem kell foglalkoznia
  • a tulajdoni lapon maradt tartozásokat kiegyenlítjük, ezáltal tehermentes ingatlanhoz juthat
  • a procedúra legelején meg tudjuk mondani a befektetés teljes költségét, senkit sem ér meglepetés
  • Florida legjobb ingatlan menedzsment cégeivel dolgozunk együtt
  • budapesti irodánkban magyar nyelven intézheti a teljes folyamatot
  • függetlenség a gyengülő európai valuták problémáitól
  • az ingatlan kiválasztása előtt és utána is segítő kezet nyújtunk minden felmerülő kérdésben

A kockázat és hozam „egyensúlyát” a megfelelő időzítés biztosítja

Jelenleg az Egyesült Államokban a 2006-os ingatlanpiaci árakhoz képest 50-60%-kal kedvezőbben juthat Ön is hozzá a BRIC által garantált jogtiszta ingatlanokhoz. Az aktuális árszint a 2000-es évek elején lévő ingatlanárakkal egyezik meg. Ez azt jelenti, hogy pillanatnyilag a 10 évvel korábbi áron vásárolhat floridai ingatlant, azonban ez az alulárazott státuszú ingatlanpiaci időszak nem áll örökké rendelkezésre, ezen túl a Forint kiszámíthatatlan árfolyamváltozásai következtében a jó minőségű Floridai ingatlanokhoz egyre drágábban lehet majd hozzájutni!

A mindenkor változó adatbázisunkban aktuálisan 40-50 kiváló ingatlan található, melybe betekintésként nyerhet alábbi ajánlataink révén:

Orlando

Florida egyik legismertebb városát „Gamma World City”-ként is szokták nevezni, mely több mint 12 000 hektáron ad otthont a Disney World-nek. Orlandoban található a Universal Studio is, valamint a nagy látványosságot nyújtó Sea World, ahol tengeri emlősöket felvonultató lélegzetelállító programok várják az odalátogatókat. A lüktető nagyváros legfontosabb bevételi forrása az idegenforgalom, közel 4 millió külföldi turista fordult meg a városban a tavalyi évben.

1 szobás lakás Orlando-ban – $82.500 – 7,44% NETTÓ hozam

Tampa

Florida nyugati partjainál a Mexikói-öbölben helyezkedik el, gyönyörű partszakaszairól (Clearwater Beach, St Petersburg) híres, de kulturális és politikai programoknak is színteret ad, valamint az ipari – kereskedelmi szegmensben betöltött szerepe is jelentős. Fejlődését az iparnak, oktatási és tudományos központoknak köszönheti.

1 szobás lakás Tampa-ban – $77.500 – 8% NETTÓ hozam

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, továbbá nyitott egy a piac mozgását követő befektetés meglépésére, minél előbb vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy bővebb tájékoztatást nyújthassunk!

Személyesen is felkereshet minket, a Mammut II. Bevásárlóközpont 3. emeletén, vagy telefonon az (1) 345 8211-es telefonszámon.