Euromedic MIS Szged PR Dentalponthu fejlec

Az egyetemi oktatás utolsó szemeszterében szereplő „Implantológia” tárgy keretén belül, a végzős hallgatók vezető implantológiai cégek termékeivel ismerkedhetnek meg a cég által biztosított előadások és bemutatók során.

A hallgatók az MIS rendszer előadásán.

A hallgatók az MIS rendszer előadásán.

Március utolsó hétvégéjén a bemutatót a Szegedi Tudományegyetem Fogorvosi Karán az Euromedic Dent Kft szervezte, mely világszerte ismert és előadásait tekintve az ötödik legnagyobb implantátumot forgalmazó világcég, az MIS kizárólagos magyarországi forgalmazója. A kétnapos kurzus során nemcsak az implantációs rendszer, hanem a cég által kifejlesztett navigációs implantológiai program (MGuide) használatába is bepillantást nyerhetett a hallgatóság, mely a mai, modern és biztonságos implantológia nélkülözhetetlen eszköze.

Az előadások két kiváló amerikai kolléga tolmácsolásában hangoztak el, melyet a fiatal hallgatóság nagy érdeklődése kísért figyelemmel.

A hallgatók az MIS Hands On-on, Workshopon

A hallgatók az MIS Hands On-on, Workshopon

Prof. Dr. Nagy Katalin, az SZTE FOK Dékánja és Aaron Levi a Euromedic Dent Igazgatója nyitották meg a rendezvényt, melyet Dr. Nachum Samet, a Harvard Egyetem (USA) Fogpótlástani Tanszéke docensének rendkívül érthető,  és kiváló tanulási lehetőséget kínáló előadása követett. A prezentáció különlegessége volt, hogy a céges ismertetők helyett egy valódi, professzionális, a jövőben bármely rendszert használó, implantológiát művelő kolléga számára is fontos szakmai információkat hordozott. A műanyag állcsontokba történő implantátum-elhelyezés izgalmas gyakorlati lehetőséget biztosított a hallgatóság számára, s minden jelenlevő próbára tehette magát.

Minden hallgató MIS személyre szóló oklevelet kapott a kurzus elvégzéséről.

Minden hallgató MIS személyre szóló oklevelet kapott a kurzus elvégzéséről.

A kurzus másnapját a Mguide ismertetésének és gyakorlati elsajátításának szentelték, melyet Mr. Louis Wostein, az MIS Központ műszaki oktatója tartott.

Az Euromedic-MIS csapat.

Az Euromedic-MIS csapat.

A kétnapos, 65 fő részvételével tartott kurzus zárásaként minden résztvevő a cég eredeti oklevelét vehette át, melyet nemcsak formális gesztusként, hanem egy tartalommal megtöltött, hasznos kurzus valódi elismeréseként fogadott a hallgatóság.

Euromedic MIS Szged PR Dentalponthu lablec