Az előadás témája az azonnali implantáció és terhelés. A szerző bemutatja, mindez hogyan valósítható meg sikeresen a legkevésbé invazív és legkiszámíthatóbb módon.

Részletesen foglalkozik az extractiós helyek osztályozásával, az extractiót követő gyógyulási folyamatokkal, valamint a kemény- és lágyszövetek viszonyával, stabilitásával és a gingiva biotípusok jelentőségével.  Hangsúlyozza annak fontosságát, hogy sebészi protokollunk extractiós helye specifikus legyen, elemzi a gyógyulást és a lágyszövet stabilitást támogató restauratív eljárásokat.

Az alaposan dokumentált esetbemutatások megerősítik, hogy mindezek a hosszú távú funkcionális és esztétikai siker alappillérei.

A 2020-as Dental World online módon is sikerrel került lebonyolításra, a szakmai videotéka felülete átlátható, letisztult, könnyedén lehet navigálni a témák között, és hála a digitális technológiának, magas minőségben nézhetjük az érdekes és értékes prezentációkat otthonunk biztonságában.

Ezúton biztatnék minden kollégát, hogy csatlakozzon eme különleges kongresszus résztvevői közé, látogassa meg a https://dentalworld.hu/dental-world-digital-2020/ oldalt.

Dr. Sidó Levente