Hosszú évek teltek el a dental.hu életében a fogászati szakma szolgálatában. Az idők folyamán bennünk szerkesztőkben és az olvasókban egyaránt megfogalmazódott az igény egy komplexebb új oldal iránt, mely teljes mértékben kielégíti közönsége kívánságait, szükségleteit.

Célunk, hogy folyamatosan, naponta frissülő hírekkel informáljuk látogatóinkat, s emellett egy helyen és könnyen kezelhető módon tájékozódhassanak rendezvényeinkről, tanfolyamainkról. Ha valaki használt gépet szeretné eladni, vagy éppen vásárolni, vagy munkát keres, illetve kínál nálunk azt biztosan megtalálja az Apróhirdetés menüpontunkban.

Szeretnénk ha megújult webáruházunkban kényelmesen szerezhetné be az Ön számára érdekes kiadványokat, termékeket.

Az oldal átalakulásával párhuzamosan hírlevél szolgáltatásunk is megújul, melyben szeretnénk ha a hirdetések kevésbé lennének meghatározóak, inkább a szakmai cikkekre szeretnénk a hangsúlyt helyezni.

A mai világban egyre inkább tért hódít a videós tartalom. Sok esetben a látványos, érdekfeszítő rövidfilm izgalmasabb, mint az írott szöveg. Ennek a tendenciának is igyekszik megfelelni az oldal, próbál minél több videót összegyűjteni olvasói számára.

Mindezek tükrében sokat várunk a 2012-es év második felétől, bízunk benne, hogy látogatóink kellemesen és hasznosan tölthetik el idejüket a dental.hu oldalon.

Köszönjük, hogy észrevételeikkel, hozzászólásaikkal segítenek a további fejlődésben!
További jó böngészést kívánunk!
WebOnline Hungary Kft.