Megújult a dental.hu

Újdonságok a dental.hu általános képességeiben

dental.hu okostelefonra optimalizált főoldala
[dropcap]P[/dropcap]ortálunk folyamatos fejlesztésének legfőbb célja a hazai fogászati szakmát reprezentáló olvasótáborunk kényelmének növelése. Ennek megfelelően mi is követjük az internet meghatározó trendjeit:

1. okostelefonra és tabletre optimalizált megjelenés
2. korszerűbb videó megjelenítés
3. közvetlen közösségi média (Facebook) kapcsolat

Portálunkon az eddigi szöveges anyagokhoz képest egyre nagyobb aránya lesz a multimédiás tartalmaknak.

Az általános megújításon túl továbbfejlesztettük a dental.hu portálon már korábban is működő szakmaspecifikus szolgáltatásainkat (fogászati apróhirdetések, webáruház, cégkatalógus).

 

Felhasználó azonosításhoz kötött szolgáltatások egységes kezelése Dental.hu fiókkal

[dropcap]A[/dropcap] portál jobb felső sarkában kialakított „kapu” lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy egyszerű regisztrációt követően, bármikor belépjenek személyes Dental.hu fiókjukba. A személyes Dental.hu fiókjából érheti el minden felhasználó azonosításhoz kötött szolgáltatásokat, ill. áttekintheti korábban lebonyolított tranzakcióit. Terveink szerint a közeljövőben további, regisztrációhoz kötött – azaz Dental.hu fiók alatt elérhető – szolgáltatást alakítunk ki, melyek részleteiről hírlevelünkből tájékozódhatnak az érdeklődők.

[button color=”white” size=”small” link=”http://www.dental.hu/regisztracio” ]tovább a Dental.hu fiókhoz[/button]

ApróhirdetésekÚjdonságok az Apróhirdetések megjelenítésében és feladásában

[dropcap]J[/dropcap]elentősen megújítottuk fogászati apróhirdetés rovatunkat, így mostantól fő- és alkategóriákba csoportosítva jelennek meg a hirdetések. Alapvető változás, hogy az új rendszerben már képeket is fel lehet tölteni a hirdetésekhez.

A portál összes tartalmához hasonlóan az apróhirdetések is okostelefonra optimalizáltan jelennek meg. Az ingyenes apróhirdetések megtartása mellett hamarosan hirdetési díj ellenében kiemelt apróhirdetés megjelenítését és a havonta nyomtatva megjelenő Dental Hírbörze hirdetéseinek feladását is lehetővé tesszük.

[button color=”white” size=”small” link=”http://www.dental.hu/fogaszati-aprohirdetesek” ]tovább az Apróhirdetésekhez[/button]

Újdonságok a beszállítói szakmai Cégkatalógus funkcióiban

Termék és gyártó alapú szűrő a cégkatalógusban

[dropcap]E[/dropcap]gyre szélesebb körben találhatók meg a nemzetközi fogászati gyártók hazai képviseletét ellátó kereskedő cégeket 2013. tavaszán elindított, egyedülálló beszállítói Cégkatalógusunk. A szolgáltatás lehetővé teszi a kereskedők termékek alapján történő felkutatását is. A rendszerünk hamarosan kibővül a Cégkatalógusunkba regisztrált kereskedő cégek Híreit, aktuális akciót tartalmazó hírfolyammal, így a portálunkon egyszerűen áttekinthetik a legfrissebb kereskedői információkat is.

[button color=”white” size=”small” link=”http://www.dental.hu/cegkatalogus-bemutatasa” ]tovább a Cégkatalógushoz[/button]