Az idén már második alkalommal két csarnokban elhelyezett, külföldi mintára épülő kiállítás, show, valamint a széles körű programsorozat igyekszik „felölelni” e tudomány legfontosabb és állandó fejlődés alatt álló szakterületeit. Ebben az esztendőben több mint 180 kiállító cég jött el legújabb termékeivel a Dental World-re, így az érdeklődők rendkívül széles kínálattal találkozhatnak.

A továbbképző konferenciákon több akkreditált előadás, tanfolyam, szimpózium és workshop között válogathat ki-ki az érdeklődésének megfelelően. Ebben az évben is találkozhatnak a legnépszerűbb programokkal, így a kötelezően szinten tartó rendezvényekkel, gyakorlati kurzusokkal, ahol a megjelentek a napi gyógyítómunkájuk során is jól hasznosítható, „kézzelfogható” tudáshoz juthatnak.

A szakkiállításon a cégek az idén is bemutatják a legkorszerűbb termékeiket, berendezési tárgyaikat, eszközeiket, anyagaikat, és olyan kedvezményes vásárlás lehetőségével várják a látogatókat, melyet csak a rendezvény idejére biztosítanak. Több termék, innovatív eszköz hazai „premierjére” is éppen a Dental World-ön kerül sor. A cégek jól felkészült szakemberei színvonalas ismeretterjesztő tevékenységükkel is hozzájárulnak e továbbképző rendezvény eredményességéhez.

2012-ben ismét megrendezésre kerülnek a tavalyi népszerű programjaink, így többek között már harmadik alkalommal tartjuk meg a fogtechnikus tanulók versenyét. E megmérettetéssel arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy mennyire fontos a fogászatban az orvosi tevékenység mellett a megfelelő szakmai háttér, melyet a fogtechnikusok látnak el igényes munkájukkal.

„HÁROM NAP A FOGÁSZAT SZOLGÁLATÁBAN!” – a 12 évvel ezelőtt megfogalmazott mottónkkal kívánunk a rendezők és a szervezők nevében a mindennapok során is felhasználható sikeres továbbképzést, valamint sok újdonságot bemutató, érdekes, izgalmas kiállítást.