Pedig az! Engedje meggyőzni Magát a Bluescan-I előnyeiről: könnyű kezelhetőség és időtálló minőség kombinációja, nagy pontosságú valós idejű megjelenítés és alacsony állandó költségek. Minőség, Ausztriában tervezve- teljes megoldás, amely Önt is elkápráztatja!

Elég a lenyomat megformázásakor fellépő nehézségekből, mint például a sarkak letörése, egyenetlenségek, torzulások és a megszilárdult anyag leszedése.

A Bluescan-I, melyet a legnagyobb független Osztrák Kutatóintézettel (AIT) együttműködésben fejlesztettünk ki, egy magasan fejlett, komplex optikai mérőrendszer, amely másodpercenként 15 összetett képet készít a fogsorról, ami olyan, mintha egy videó kamerával pásztáznánk a szájüreget. A felvételek egy könnyű és szabadon mozgatható kézi eszközzel készülnek, mely beépített optikai rendszert tartalmaz. A speciális rázásvédelem miatt a kamerát nem kell egy helyben tartani, sem kalibrálni.

A lencse ködösödésének elkerüléséhez a készüléket melegíti a testhőmérséklet, valamint belső elektronika is. A kamera valós idejű, nagyfelbontású HD képeket készít milliszekundumok alatt, ezeket a szabadalmazatott A-tron3d szoftver STL típusú, tárolásra alkalmas file-okká konvertálja.

Ezek az STL file-ok bármelyik fogászati központba továbbíthatóak a gyártási folyamat következő lépéseihez, illetve fogászati rendelőkbe is, a kezelés azonnali elkezdéséhez. Bármelyik utat követjük, a nagy pontosságú STL file-ok szintén nagy pontosságú protetikához vezetnek, ami végeredményben elégedett pácienseket eredményez.