Egy jó implantátum rendszer tervezéséhez nagy biológiai és mechanikai tudásra van szükség, illetve ismerni kell a két terület egymásra hatását.

Az Alpha Bio Tec tervezésekor mi előtérbe helyeztük az egyszerűség értékét.

Az implantátum rendszereink és fogpótlástani eszközeink bár külsejükben és felépítésükben bonyolultak, de használatukban egyszerűek.

Célunk a lehető legmagasabb fokú illeszkedés elérése volt az emberi szövetek és az Alpha-Bio Tec implantátumok közt. Ezt a törekvést szolgálja a NanoTec™ felszín, mely segíti az implantátumok természetes illeszkedését. Mi az Alpha-Bio Tecnél hiszünk abban, hogy a kezdeti csont felépülés sebességét és a csont marginális állományának hosszantartó stabilitását nagyban befolyásolja az implantátum alakja és felszíni kialakítása. Ezt alátámasztják a rövid és hosszú távú klinikai vizsgálatok is.

Az Alpha-Bio Tec implantátum rendszereket úgy terveztük, hogy gondoskodjanak az eredeti fogak tökéletes helyettesítéséről. Az implantátum minden egyes tulajdonsága ezt a klinikai sikerességet szolgálja. Rendszereink széles termékválasztékkal rendelkeznek, mind az implantátumok, mind a fogpótlástani kiegészítők területén.

A különlegességében egyszerű implantátum rendszer a fogorvos munkáját hihetetlenül kényelmessé teszi és rendkívül sok egyéb előnnyel is jár:

• széles termékválaszték klinikailag bizonyított biokompatibilis termékekből
• Könnyű és gyors behelyezhetőség
• Magas elsődleges stabilitás
• Magas sikerarány az azonnal terhelhető implantátumok területén