A Gengigel egy olyan egyedülálló, szabadalmazott szájápolási termékcsalád, amely a hialuronsav természetes gyógyító hatását felhasználva a fájdalommal és gyulladással járó szájbetegségeket veszi kezelésbe. A Gengigel elállítja a vérzést, gyógyítja a szöveteket, csillapítja a fájdalmat, valamint klinikailag hatékony a parodontális betegségek megelőzésében és megszüntetésében.

Az aktív mátrix működésének alapján

A Gengigelt a legmodernebb biotechnológiai eljárásokkal állítják elő. A termékek megfelelnek a ’Jó Higiéniai Gyakorlatnak’ (GLP) és az ISO szabványok legmagasabb követelményeinek. A Gengigel az aktív mátrix koncepción alapszik: a biopolimerek megfelelő keveréke szinergiát képez a hialuronsavval, amely a mukoadhéziós és bevonatképző tulajdonságokért felelős.

Innovatív megoldás páciensek számára

Az általános fogyasztói termékcsalád mellett a Gengigel egy speciális, teljes mértékben elkötelezett termékcsaláddal is rendelkezik, a legigényesebb professzionális használatra. A hialuronsav-alapú termékek a fogászati szakemberek rendelkezésére állnak, amelyek különféle orális problémák esetén alkalmazhatók: parodontológia, szájsebészet, valamint a szájhigiénia megőrzésében.

 

A Gengigel Prof termékcsalád egyedülálló összetétele innovatív megoldást jelent a páciensek számára, mivel a csúcstechnológiájú hialuronsav összetétel csökkenti a fájdalmat és a diszkomfort érzést, különösen műtéti trauma, parodontális beavatkozások, implantátumok, foghúzások, gyökérkezelés és méretvétel estén, valamint támogatja és felgyorsítja az ödéma- és gyulladáscsökkentő folyamatok lefolyását.

 

Hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják

A Gengigel hatékonyságát és biztonságosságát több, mint 30 klinikai tanulmány támasztja alá, amelyek bizonyítják többek között a hialuronsav hatékonyságát, afták, egyéb szájüregi fekélyek és irritált íny esetében sebgyógyító, továbbá fájdalomcsillapító hatását fogzás esetén. Hatékonyságát és biztonságosságát legalább 25 éve elismerik a világ több, mint 80 országában.

 

Ha szeretne termékmintát rendelni fogászati rendelőjébe, akkor kérjük látogasson el weboldalunkra az alábbi linken keresztül: https://www.gengigel.hu/a-rendeloben/