Kedves Kollégák!

Nyilván valamennyien kapcsolatba kerültetek már a fogászati fotográfiával. Akárcsak úgy, hogy “de jó lenne most erről az esetről egy képet készíteni”, akár már professzionálisan bele is illesztettétek, rendelőtök, laborotok mindennapjaiba a digitális fotográfiát. Aki ismer, volt előadásomon, workshopomon, az tudja, hogy elkötelezett híve vagyok a fogászati vizuális kommunikáció terjesztésének, népszerűsítésének. Most úgy szeretnélek segíteni benneteket, hogy a következő 48 órában a megszokott 25$ helyett

…mindenki ingyen töltheti le

az INTERAKTÍV FOGÁSZATI FOTOGRÁFIA c. könyvemet az iBookstore-ból

Az első interaktív fogászati tankönyv a világhálón

Interaktív Fogászati Fotográfia ... ez a borítót keresd :)

Interaktív Fogászati Fotográfia … ez a borítót keresd 🙂

Az interaktív jelző azt jelenti, hogy a megszokott szöveges, esetleg képes tartalom mellett a tankönyv videókat, animációkat, interaktív táblákat, galériákat, hangteffekteket stb. is tartalmaz 102 oldalon. Mely egy új, sokkal élvezetesebb szintre emeli a tanulás, a megértés folyamatát.

  • Mindig veled van: Egy interaktív e-tankönyv mindig veled van, bármikor elő tudod kapni iPone, iPad, iPod avagy Macintosh gépedről.
  • Ingyenes frissítés örökké:   Amennyiben új tartalmakkal, frissítésekkel, javításokkal bővítem a könyvet, azt te bármikor, az elkövetkezőkben mindig ingyen kapod meg tőlem!
  • Kinek szól ez a könyv? Természetesen a fogászati szakma valamennyi résztvevője, fogorvosok, fogtechnikusok, egyetemi hallgatók, asszisztensek, higiénikusok is hasznos információkat találnak a könyvben, de remélem, hogy a fényképészeti alapokban tökéletesen tájékozott fotósoknak is tud majd újat nyújtani a fogászati fotográfia egyedi, speciális sajátosságai miatt.

Nem véletlenül tettem ingyenessé ezt a könyvet.

Azt szeretném, ha minél többen letöltenétek … minél többen!!!

Ajándék tőlem neked … de te sem felejtkezz meg a kollégáidról, barátaidról, csoporttársaidról, tanáraidról, asszisztensedről. Oszd meg ahol csak tudod!!! Ne felejtsd el a határon túli kollégákat sem!!! Bármennyien letölthetitek … számbeli korlátozás nincs, csak időbeli!

rajongoA könyvnek több mint 9000 rajongója van a Facebook-on. Az angol kiadás közel tucatnyi országban az első 5 orvosi szakkönyv között található az iBookstore bestseller listáján. (Jelenleg  5 országban listavezető.)

Bestseller

Fontosabb fejezet

A szerző: dr. Matyasi Gábor

Szájsebész, implantológus, fotográfus, a Magyar Fotóművészek Szövetségének tagja. Évek óta tart előadásokat, workshopokat a fogászati vizuális kommunikáció témaköreiben. A Magyar Fogászati Fotográfiai Társaság és a Dental Media Library alapítója, az Interaktív Fogászati Fotográfia c. tankönyv szerzője. Egy régi cirkuszi kocsiból kialakított  mobil fotóműterem és galéria a -TRUEWHY SALOON- megálmodója. Art director szakon végzett a Budapest Adschool marketing iskolában, online marketing hívő. Egy budapesti implantológiai profilú rendelő vezetője … egy blues zenekar szájharmonikása … aki nagyon szeret “három pontot” rakni az írott szövegeibe.

Akik mar olvastak

További információkért kattintson ide!