Straumann

A Straumann implantátumok megbízhatóságának és teljesítményének bizonyítására készült egy film, amely az eredeti protetikai elemek alkalmazását hangsúlyozza. Marco Gadola, a Straumann vezérigazgatója fejjel lefelé nyilatkozik, miközben csupán négy darab Straumann implantátum tartja.

„A kompatibilis nem eredeti…

…a piacon olyan protetikai termékek, másolatok jelentek meg, amelyekről azt állítják, hogy ’kompatibilisek’ az eredeti Straumann implantátumokkal. Ha a felépítmény és az implantátum közötti kapcsolat nem precíz, az növelheti a komplikációk előfordulását. Hosszú távú tudományos bizonyíték áll rendelkezésre az eredeti Straumann protetikai elemek kiváló klinikai teljesítményére vonatkozóan.” – hangsúlyozta ki Marco Gadola.

Új generációs Bone Level Tapered (BLT) implantátum

Az új Straumann BLT implantátumok Roxolid anyagtechnológiával készülnek, ami még szélesebb körű sebészi felhasználást, és nagyobb primer stabilitást tesz lehetővé.
Az SLActive® felszínnek köszönhetően javul az osszeointegráció, amivel a gyógyulási idő szignifikánsan lerövidül. Ez a Bone Level Tapered implantátumok új generációja.

Straumann® Pro Arch – egy átfogó kombináció

A BLT implantátum a Straumann Pro Arch rendszerének fontos eleme. Ami a legfontosabb, hogy a Pro Arch lehetővé teszi a klinikusok és fogtechnikusok számára a gyors, fix fogpótlások készítését teljes fogatlanság esetén is, ami a kivehető pótlással szemben legtöbbször kényelmesebb és természetesebb megoldást jelent. Az alacsony felépítmény profil, különböző szögtörések (17 és 30 fok) és gingiva magasságoknak köszönhetően rendkívül sok változatban készíthetőek hidak, csavaros rögzítésű megoldások.

A helyreállító megoldások teljes családja

A Straumann fokozott hangsúlyt fektet a fogtechnikai termékek, technológiák és munkafolyamatok javítására, korszerűsítésére. Az egyszerűen alkalmazható Variobase® felépítmények, az eredeti Straumann kapcsolatrendszerrel kialakított CADCAM-mel frézelhető fejek, az új magas minőségű kerámiák, a korszerű laboron belüli frézelőgépek, szkennerek, CADCAM szoftverek és frézelőközpontok mind ezt a célt szolgálják.

Teljessé vált a Straumann Variobase család portfóliója

A Straumann bemutatta a CARES Variobase® felépítményt, ami kiegészíti a meglévő eredeti felépítmény rendszerét, kombinálva az implantátum és felépítmény közötti fém-fém kapcsolat előnyös mechanikai és a cirkón fej magasabb esztétikai tulajdonságait. Költséghatékony megoldást nyújt csavarozott- és cementrögzítésű hidakhoz, stégekhez egyaránt.

CARES® X-StreamTM hidakhoz, stégekhez

A CARES X-Stream segítségével a munkafolyamat leegyszerűsödik, ugyanis az összes protetikai komponens egyetlen szkennelésből és tervezésből kialakítható. A digitális folyamatot most tovább fejlesztették és beillesztették a Variobase hidak, valamint stégek készítéséhez szükséges elemeit.

Értéknövelő támogatás

A Straumann® Patient Pro olyan átfogó platform (iPad applikáció), amely anyagokat és eszközöket biztosít az interneten, a közösségi médián és a rendelőben történő információközléshez.
straumann logo

A Straumann fejlesztéseiről és a termékekről informálódhat a www.straumann.com weboldalon, a info.hu@straumann.com e-mail címen, valamint a +36 1 787 10 95-ös telefonszámon.