A magyar fogászati ellátás színvonalát világszerte ismerik/elismerik – a Hungarian Dental Awards célja, hogy a hazai környezetben is kiemelje azokat a szereplőket, akik a szektor sikeréért a legtöbbet teszik. A díjátadó a 15. Dental World Fogászati Szakkiállításon lesz, 2015. október 2-án, pénteken.

A HDA elismeri a kimagaslóan tehetséges egyéneket és vállalkozásokat, akik kiegyensúlyozott minőséget produkálnak a szakterületükön. Fogorvos, asszisztens, szájhigiénikus, fogtechnikus, rendelő, labor és kereskedő egyaránt díjat kaphat, ami igazolhatja, hogy eddigi szakmai munkája és értékes marketing beruházásai eredményesek voltak, és ezzel még szélesebb körben megismerhetik az Ön és/vagy csapatának a tevékenységét.

A díjra minden magyarországi fogászati szolgáltatást nyújtó klinika, rendelő, önálló praxissal rendelkező fogorvos, fogtechnikai labor, önálló fogtechnikus, szájhigiénikus, kereskedő jelentkezhet.

Az érvényes nevezést leadók oklevelet kapnak, a közönségszavazásra kerülők a szakmai zsűritől elismerésben részesülnek, a nyertesek pedig a HungarianDentalAwards 2015-ös díjával térhetnek haza az idén megújuló DentalWorld-ről.

Kategóriák

  • Az év fogorvos szakembere díj
  • Az év fogtechnikus szakembere díj
  • Az év szakasszisztense díj
  • Az év fogászati rendelője díj
  • Az év laborja díj
  • Az év kereskedelmi cége díj

HDA zsuritablo

Jelentkezés

angol_nyertesJelentkezni egy minimum 650, maximum 2000 karakter hosszúsági pályázati munkával lehet, amelyet az adott kategória leírásának megfelelően kell benyújtani.
Nevezési határidő: 2015. szeptember 20.
Az eredményhirdetés a Dental World második napján, 2015. október 2-án, pénteken lesz.

Ön is részt venne a Hungarian Dental Awards díjtáadón?
Jelentkezzen, kattintson ide!

Dental World 2015