Az amerikai szerző élvezetes stílusú, dinamikus, gyakorlatias előadásban mutatja be napi szakmai rutinját, amiben jelentős szerepet kapnak az új digitális eljárások. Megismerhetjük az új technikák előnyeit, lehetőségeit, összehasonlítva a hagyományos módszerekkel, a páciens és a rendelő szempontjából egyaránt. A prezentáció a sebészi sablon használatára fókuszál, és rövid betekintést nyerhetünk a tervezőprogram használatába is.   A bemutatott esetek között találunk szóló foghiányt, de teljes rehabilitációt is. Az előadó minden esetben kiemeli a digitális eljárás előnyeit, valamint tippeket és trükköket kapunk az általa alkalmazott sebészi és protetikai módszerekkel kapcsolatban.

A 2020-as Dental World online módon is sikerrel került lebonyolításra, a szakmai videotéka felülete átlátható, letisztult, könnyedén lehet navigálni a témák között, és hála a digitális technológiának, magas minőségben nézhetjük az érdekes és értékes prezentációkat otthonunk biztonságában.

Ezúton biztatnék minden kollégát, hogy csatlakozzon eme különleges kongresszus résztvevői közé, látogassa meg a https://dentalworld.hu/dental-world-digital-2020/ oldalt.

Dr. Sidó Levente