A Manchesteri Dr. Yar neves szakorvosa a fogpótlástannak, akinek szakterülete a funkcionális problémák kezelése. Hosszú évek óta dolgozik digitális eszközökkel, azonban a funkciónak a regisztrálása és terápiája nehezen volt adaptálható a munkafolyamtokba, hiszen sokszor kellett analóg eszközöket igénybe venni. A technológia dinamikus előretörésének köszönhetően már ez a lépés is tökéletesen digitalizálható, mely nemcsak a diagnosztikai lépéseket könnyíti meg, hanem a terápiás folyamathoz is nélkülözhetetlen információkat szolgáltat. Az előadás folyamán saját eseteivel szemlélteti a tökéletes rehabilitációkhoz vezető utat.

 

 

A 2020-as Dental World online módon is sikerrel került lebonyolításra, a szakmai videotéka felülete átlátható, letisztult, könnyedén lehet navigálni a témák között, és hála a digitális technológiának, magas minőségben nézhetjük az érdekes és értékes prezentációkat otthonunk biztonságában.
Ezúton biztatnék minden kollégát, hogy csatlakozzon eme különleges kongresszus résztvevői közé, látogassa meg a https://dentalworld.hu/dental-world-digital-2020/ oldalt.

Dr. Nagy Zsolt