fogászati szakma hírlevele – Adatmódosítás

Tisztelt Érdeklődő!

Az évek óta működő fogászati szakmai hírlevél megújult, az alábbiakban a legfontosabb változásokról tájékozódhat.

DENTAL HÍRLEVÉL újdonságok

Hetente egy hírlevél szerdánként!
Korábbi gyakorlatunktól eltérően, a jövőben hetente egy alkalommal küldünk, névre szóló email hírlevelet az érdeklődők számára.

Garantáltan nem marad le semmiről, ami a szakmában történik!
A megújult Dental.hu Hírlevél tartalmazza a dental.hu szakmai portálra az előző hírlevél óta felkerült szakmai cikkek címét és rövid bevezetőjét és egy linket, amellyel egy kattintással átléphet a teljes cikket tartalmazó dental.hu oldalra.

Szponzorok és hirdetők a hírlevél jobb szélén!
Ellentétben a korábbi gyakorlattal, a jövőben nem küldünk csak hirdetést tartalmazó hírlevelet. A hirdetők a hírlevél jobb szélén egy-egy szerényebb méretű bannerrel jelennek meg, amelyre kattintva a dental.hu oldalon számukra kialakított teljes oldalas szöveges, képi, videós ajánlatokat tehetnek az érdeklődők részére.

DENTAL.HU SZAKMAI PORTÁL újdonságok

Szakmai hírportál és regisztrációval elérhető szolgáltatások!
Az új dental.hu kialakításakor egyesítettük a már korábban kialakított Ügyfélközpontunkat a szintén évek óta működő szakmai cikkadatbázisunkkal, így olvasóink kényelmesen áttekinthetik a kategóriákba sorolt szakcikkeket, de egyszerűen regisztrálhatnak szakmai rendezvényekre, fizethetnek elő vagy rendelhetnek meg kiadványokat.

Aktuális, napi rövidhírek!
A hosszabb szakmai cikkek mellett egyre nagyobb figyelmet fordítunk a hazai és nemzetközi hírportálok szemlézésére, hogy a fogászati szakmát érintő legfontosabb információkat gyorsan és visszakereshetően publikáljuk.

Egyre több videó!
A nagysávszélességű internet terjedésének köszönhetően ma már nincs technikai akadálya a jó minőségű videó tartalmak közzétételének, ezért törekszünk arra, hogy minél több és jobb szakmai videót tegyünk elérhetővé portálunkon.

Az alábbi űrlap kitöltésével nagyban segíti további szolgáltatás-fejlesztő munkánkat.

[wufoo username=”b2em” formhash=”z7w2k1″ autoresize=”true” height=”2162″ header=”show” ssl=”true”]