Idén tényleg összekötheti a kellemest a hasznossal: a Cortex és a Dental XP a lenyűgöző Cartagena városába szervezte a 3. Nemzetközi Fogászati Implantológia Konferenciát. A háromnapos kolumbiai továbbképzésen a kiváló szakmai előadások mellett izgalmas programok várnak a résztvevőkre.

Cartagena

A konferencia vezető témája a navigációs implantációs sebészet lesz, különös tekintettel a teljes szájrehabilitációkra. Nem kevesebb, mint 12 elismert fogorvos tart előadást a három nap alatt, ahol a legmodernebb technológiák lesznek terítéken: 3D-regeneráció, biomechanika, parodontológiai helyreállító sebészet, valamint minimálinvazív fogászat.

A szakma kiválóságaitól tanulhat

A konferencia egyik kiemelt előadója dr. Henry Salama, a Pennsylvaniai Egyetem Implant Kutató részlegének egykori igazgatója, aki több mint húsz éven keresztül a Paradontológiai Tanszék Klinika adjunktusa volt. Klinikai kutatásainak fókuszában az azonnal vagy korai szakaszban terhelhető implantátumok állnak. Dr. Salama is tagja a Dental XP tudományos bizottságának.

A meghívottak között található dr. Zeev Ormianer szájsebész is, aki alapítója és volt elnöke az Izraeli Implantológiai Társaságnak, a Tel-avivi Egyetem Implantátum és Esztétikai Központjának jelenlegi igazgatója.

backcartagena

Tiszteletét teszi a rendezvényen prof. dr. Alessandro Pozzi is, aki 2009 óta a Római Egyetem Szájsebészeti Helyreállító Osztályának professzora. Dr. Pozzit 2013-ban Judson C. Hickey-díjjal tüntették ki klinikai beszámolójáért.

A neves előadói gárdát a Dental XP és a Cortex együttműködésének köszönhetjük. A legnépszerűbb online továbbképzési oldal a kiváló minőségű szakmai publikációiról és oktatási videóiról híres, így méltán remélhetjük a tőlük megszokott magas színvonalat „élőben is”. A Cortex implantációs rendszer egyedülálló, innovatív attitűdjével járul hozzá a kongresszus sikeréhez. Az általuk képviselt újító szemlélet és naprakész tudás visszaköszön a rendezvény egészén, az előadóktól a témaválasztásig.

Cartagena, a Karib-tenger királynője

A kongresszus helyszínéül szolgáló ötcsillagos Las Americas Hotel közvetlenül a tengerparton található. A szervezők kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a résztvevőknek az előadások és hands-on kurzusok mellett legyen idejük szétnézni Cartagena városában, valamint találjanak alkalmat a kapcsolatépítésre is.

las americas

Esténként koktélpartin és gálavacsorán vitathatják meg az előadásokon elhangzottakat, a nyitó- és a zárónapon pedig beutazhatnak az óvárosba megcsodálni Dél-Amerika legkiterjedtebb erődítményét, valamint az andalúziai stílusú palotákat.

Az IDIC3 az év egyik legjelentősebb fogászati eseménye, praktizáló fogorvosoknak és oktatóknak egyaránt ajánlott a részvétel, hiszen gyakran előforduló, illetve komplikált eseteket is bemutatnak majd. A konferencia 2017. április 27. és 30. között kerül megrendezésre.

Sz.O.

Bővebb információ és jelentkezés: http://www.cortexdentalevents.com További kedvezményekért forduljon a magyarországi Cortex képviseletéhez: Implant Trade Kft., 1013 Budapest, Krisztina krt. 39/B Bognár László laszlo.bognar@implanttrade.hu +36 20 669 0508