Még csak februárt írunk, de az októberben megrendezésre kerülő 19. Dental World szakmai programja már majdnem teljesen elkészült.

Mint mindig, most is arra törekszünk, hogy előadónak, kurzusvezetőnek olyan szakembereket kérjünk fel, akik tudományterületük megújítói, akik tapasztalatukat, tudásukat arra használják, hogy a legkorszerűbb megoldásokkal folyamatosan bővítsék, tágítsák a szakma határait, és ezt meg is tudják osztani a hallgatóságukkal.

Alekszandr Pershin

Lényeges paradigmaváltást hozott a fogászatban pl. a mikroszkóp használatának a rohamos térnyerése, ezért az Oftex regisztrált képzéseinkre mi is egyre több, e tárgykörrel foglalkozó programmal várjuk az érdeklődőket.

A felkért kurzusvezetők a napi gyógyító munkában is használható tudást adnak többek között a mikroszkóp endodontiai-, valamint az esztétikai fogászat egyre szélesebb körében történő alkalmazásáról, beleértve a frontrégió preparálását is.

Előadóink között találkozhatnak az olasz iskola „nagyjaival” is, akik e témában a precizitás és a művészet elismert képviselői.

A látogatók megtapasztalhatják dr. Domenico Massironi rendkívüli elhivatottságát a tökéletesség keresésében, megismerkedhetnek a „Microscopic Dental Club” Facebookon szerveződött, pezsgő szakmai életet élő közösség néhány képviselőjével, továbbá a preparálás orosz mesterével, Alekszandr Pershinnel, és láthatják Alfredo Landolo egyedülálló, ultrasonikus endodontiai bemutatóját is.

Alfredo Landolo

Az észak-amerikai iskolát Glenn Van As képviseli Vanvouver-ből, aki publikációiban rendkívüli alapossággal tárgyalja a különböző gyártmányú mikroszkópok egyedi sajátosságait, a megvilágítás, a nézetváltás, a közvetíthetőség eltéréseit, és a napi használat gyakori buktatóit.

Tanfolyamaink résztvevői a Global Surgical és Zeiss által gyártott mikroszkópok segítségével ültethetik át a gyakorlatba az előadásokon hallottakat.

A Dental World kurzusairól további információt ITT talál.