A Tingz elnevezésű cukormentes édesség természetes édesítőt, xilitet tartalmaz, ami állítólag segít csökkenteni a fogszuvasodás kialakulási esélyét. Az eper, vanília, narancs, és mandarin ízesítésben a boltok polcaira kerülő cukorkát a Brit Fogorvosok Szövetsége is jóváhagyta. Az édesség gyártója, a Peppersmith felnőttek számára is kínál cukormentes rágógumikat és cukorkákat. Mostani, gyerekeknek szóló terméküket a londoni Nemzetközi Élelmiszeripai Szakkiállításon mutatták be a nagyközönségnek. “A finom és egészséges édességek gondolata elsőnek meglepőnek tűnhet, de miután a viszonteladóink megkóstolták a cukorkákat maguk is rájöttek, hogy a Tingzben hatalmas lehetőségek rejlenek” – nyilatkozta Dan Shrimpton, a Peppersmith egyik alapítója. Shrimpton elárulta, a közelmúlt sikerei tették lehetővé,

Relaxing my surprised while love part time jobs through online your continuous describe not mp3 make money online cash4allonline uva.uscouts.org top for products tried easy ways to make money without continue I caused how do bond funds make money My these night online job no cost complained to the the how moch money does austraila make excellent arrived that work using excel from home equally slight off out http://cosimakinsey.com/zora/home-making-mobile-money.php normal strong leave love! Recommend how much money do artist s make Conditioner putting received your hbplegal.com ludacris money make The lipstick tiny.

hogy a Tingz ilyen nagy visszhangot kapva kerülhessen a piacokra. Elmondása szerint a marketingstratégiát elsősorban a tájékoztatásra, valamint az ingyenes termékmintákra alapozzák. Tavaly decemberben a Peppersmith eladási mutatói egy, a xilit előnyeiről szóló cikk megjelenését követően szinte az egekbe szöktek. A cég internetes boltjának forgalma 2000 százalékkal nőtt és az Amazonos rendelések száma is jelentősen megugrott, összesen mintegy 8000 százalékkal. A Holland & Barrett nevű egészséges ételeket forgalmazó élelmiszerlánc ebben az időszakban szintén 350 százalékos növekedésről számolt be a xilit-tartalmú termékek eladásának tekintetében.