Tegyünk egy kis jót a “fogászat fája” alá! Csatlakozzon Ön is, és segítsük együtt a nehezebb sorsú családok karácsonyát!

Itt az év vége, amikor már mindenki egyre izgatottabban várja a karácsonyt,  megtelnek az üzletházak, a szülők vásárolnak, a gyerekek izgatottan írják az ajándéklistát, a nagyszülők is lelkesen készülnek az unokavárásra.  Ideje hát letenni a fúrót, kikapcsolni a röntgenkészüléket, a laptopot, és elengedni a 2015-ös évet egy jó üzenettel.

Idén első alkalommal szervezünk 2015. december 18-án egy jótékonysági karácsonyi partyt, melyre Önt is szeretettel várjuk a La Bodegita Del Medio étterembe 19:00 órától.

A program során megízleljük a hagyományos mexikói ízeket, a hozzáillő kortyolnivalókkal, majd pedig hagyjuk, hogy elvarázsoljanak minket a kubai zenészek és táncosok.

Az est kezdetekor együtt feldíszítjük  a fogászat karácsonyfáját, amelyre kérjük, hogy Ön is hozzon díszeket! Az így összegyűlt díszeket egy-egy fenyőfával együtt eljuttatjuk majd 3 nehéz sorsú családhoz, hogy nekik is legyen karácsonyfájuk, ami körül összegyűlhet a család.

A karácsonyfák alá  kérjük, hogy hozzon magával egy dobozban olyan ajándékot, amit saját családja is szívesen fogadna. Játékok, tartós élelmiszerek, édességek, méz, különböző vitaminok, elsősorban ilyen ajándékokra gondolunk. Fogápolási cikkekkel a Dental Press egészíti majd ki a csomagokat.

Az így összegyűjtött ajándékok  és a karácsonyfák kerülnek majd a “Váltsuk valóra egy gyermek álmát!” program szervezői által kiválasztott 3 családhoz.

Ön is szeret jót tenni, segíteni? Akkor tegyük együtt, és közben érezzük magunkat nagyon jól!

Találkozzunk december 18-án, az év utolsó Dental Press eseményén!