Denta.hufejlécED-MISconf

Május második hétvégéjén, 9-10.-én tartotta a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kara a „Perspektívák a Paro-Implantológiában és az Esztétikai Fogászatban” elnevezésű tudományos konferenciát, ahol az Euromedic Dent, mint a fogászati piac új szereplője először mutatkozott be a szakmának.

Ahogy már ismeretes az Euromedic Inernational csoport – melynek tagja az Euromedic Dent is – már több mint 20 éve tölt be vezető szerepet az egészségügyi piacon és új vállalatának első szakmai bemutatására is jelentős figyelmet fordított.

IMG_9666

Az Euromedic Dent a konferencia gyémánt fokozatú támogatójakét az egyik legnagyobb és legjelentőségteljesebb standon képviseltette magát, ami a kétnapos rendezvény során egy „meeting-point”-tá vált. A szakma külföldi és hazai előadói, képviselői, ismert fogorvosai itt találkozhattak, üzleti megbeszéléseket folytathattak, vagy egy kávé mellett pihenhették ki az intenzív program okozta fáradalmakat. A standon, többek között olyan nemzetközileg elismert professzorok is látogatást tettek, mint Jon B. Suzuki, Massimo De Sanctis, Marco Ferrari, Moshe Goldstein, Ofer Moses illetve a konferencia társelnöke Sofia Aroca is.

IMG_9660

Az Euromedic Dent, mint az MIS kizárólagos magyarországi importőre és forgalmazója a kiállításon a MIS Implants teljes palettájára fektette a hangsúlyt, ideértve az MGuide számítógépes tervezőrendszert is. A standon elhelyezett kivetítőkön az MIS Implants termékeiről készült videók futottak, csakúgy ahogy a kiállítótérben is ezekre terelődött a fő figyelem, fontos azonban kiemelni, hogy a cég által képviselt világvezető márkák, úgy mint Kavo, Gendex, Dürr Dental, EMS, ASA Dental, Tuttnauer, stb. is bemutatásra kerültek.

A pénteki első nap folyamán sor került egy pezsgős koccintásra (ld. fotók), ahol az Euromedic Dent hazai partnerei, illetve a külföldi neves résztvevők legtöbbje is jelen volt.

IMG_9645

Aaron Levi, az Euromedic Dent ügyvezető igazgatója megköszönte mindenkinek a cég iránt tanúsított bizalmat, illetve a jó kapcsolatot, ami nélkül az Euromedic Dent nem tudta volna elérni mindazt, amit az elmúlt egy évben elért. Kiemelte, hogy bízik abban, hogy ezek a kapcsolatok a jövőben még jobban elmélyülnek és ígérte, hogy az Euromedic Dent részéről mindet meg fog tenni annak érdekében, hogy a legjobb szolgáltatást tudja nyújtani partnereinek. Végezetül az ügyvezető szívélyes látogatásra hívta a résztvevőket a május végén rendezendő VI. Upgrade Kongresszusra, ahol az Euromedic Dent ismét hasonló megjelenéssel fog kiállítani.

PMO

Euromedic PR Dentalponthu meghivo VI upgrade lablec