A szerző a támasztó és az esztétikai zónával is egyaránt foglalkozik az előadásában. Kiemeli a minimálinvazív eljárások jelentőségét, hallhatunk az „egy seb koncepció” előnyeiről. Különleges figyelmet fordít a tervezésre, szemlélteti az esztétika és funkció együttes fontosságát, hangsúlyozva, hogy a hosszú távú siker eléréséhez mindkettő megvalósítása egyaránt lényeges. Az első részben megismerkedhetünk a Cosmin Dima által kitalált „Kígyótechnika” (Snake Technique) indikációival, alapelveivel és kivitelezésével.  Az előadás második felében az alkalmazott sebészi technikákra fókuszáló, de protetikai alapokon nyugvó részletes esetbemutatást láthatunk: egy balesetben elvesztett jobb felső nagymetsző fog pótlása, a sérült bal nagymetszőfog helyreállítása funkcionális és esztétikai szempontok figyelembevételével.

A 2020-as Dental World online módon is sikerrel került lebonyolításra, a szakmai videotéka felülete átlátható, letisztult, könnyedén lehet navigálni a témák között, és hála a digitális technológiának, magas minőségben nézhetjük az érdekes és értékes prezentációkat otthonunk biztonságában.

Ezúton biztatnék minden kollégát, hogy csatlakozzon eme különleges kongresszus résztvevői közé, látogassa meg a https://dentalworld.hu/dental-world-digital-2020/ oldalt.

Dr. Sidó Levente