Immár második alkalommal rendezik meg a fogászati szakma versenyét. A legjobbakat idén is díjazni fogják. Ön jelentkezett már?

Hagyományteremtő szándékkal indult el tavaly a Hungarian Dental Award fogászati verseny, melyet a nagy érdeklődésre való tekintettel idén is megrendeznek. A szakmai berkekben nagy visszhangot kapott rendezvényre már elindult a jelentkezés, melyre több száz pályázatot várnak.

Kinek érdemes jelentkeznie?

A HDA elismeri a kimagaslóan tehetséges egyéneket és vállalkozásokat, akik kiegyensúlyozott minőséget produkálnak a szakterületükön. Fogorvos, szakasszisztens, fogtechnikus, rendelő, labor és kereskedő egyaránt díjat kaphat, ami igazolhatja, hogy eddigi szakmai munkája és értékes marketing beruházásai eredményesek voltak, és ezzel még szélesebb körben megismerhetik az Ön és/vagy csapatának a tevékenységét.

Hogyan lehet pályázni?

A díjra minden Magyarországon fogászati szolgáltatást nyújtó klinika, rendelő, önálló praxissal rendelkező fogorvos, fogtechnikai labor, önálló fogtechnikus, fogászati asszisztens vagy kereskedő jelentkezhet.

Jelentkezni egy minimum 650, maximum 2000 karakter hosszúsági pályázati munkával lehet, amelyet az adott kategória leírásának megfelelően kell benyújtani. A beérkező munkákat egy 12 fős szakmai zsűri bírálja, melyet kiegészít a Dental World-ön egy szakmai közönségszavazás is. Az eredményhirdetés a Dental World második napján, 2016. október 14-én, pénteken lesz.

Az érvényes nevezést leadók oklevelet kapnak, a közönségszavazásra kerülők a szakmai zsűritől elismerésben részesülnek, a nyertesek pedig a HungarianDentalAwards 2016-ös díjával térhetnek haza az idén megújuló DentalWorld-ről.

Nevezési határidő: 2016. szeptember 30.

A tavalyi nyertesek:

  • Az év fogorvos szakembere: Dr. Tóka József
  • Az év fogászati rendelője: Mindentment Fogorvosi Rendelő
  • Az év szakasszisztense: Tarnai Bernadett | Gáspár Dental
  • Az év laborja: Bridge Dental
  • Az év kereskedelmi cége: Keverőcsőr Fogászati Szaküzlet és Webáruház – Fair-Trade Dental Kft.

Ön is részt venne a Hungarian Dental Awards versenyen?

Dental World 2016