A Dentist’s Advantage (TDA) olyan tagsági rendszert ajánl angol fogorvosoknak, amely segít a különféle kedvezmény-programokban részt venni, így a praxis akár százezreket is spórolhat hosszú távon.

A Dentist’s Advantage Membership Program segítségével a praxisok komoly kedvezménnyel juthatnak a legjobb szolgáltatásokhoz és termékekhez, így jelentősen csökkennek a kiadások, növekszik a profit, ráadásul kevesebb stresszel is kell szembenéznie a vezetőségnek és az alkalmazottaknak.

A fogászati praxis az egyik legdrágább biznisz, amelynek költségei évről évre növekednek. Így elképzelhető, hogy a bevétel egyre kevesebb, miközben az adóterhek folyamatosan növekednek. Fontos, hogy a tulajdonos ennek ellenére képes legyen új technikai felszereléseket vásárolni, szélesíteni a szolgáltatások körét, azonkívül a biztosításra és a marketingre is muszáj költeni – a TDA abban segít, hogy ezek közül egyik se jelentsen túl nagy kihívást.

A TDA egyik fő célja, hogy a praxis kiváló életstílust biztosítson az abban dolgozók számára. Mindez a profit növelésével érhető el, valamint azzal, ha a szervezéssel kapcsolatos bizonyos terhek lekerülnek a vezetőség és az alkalmazottak válláról.

Forrás: medipress.hu