A 49 éves nős páciens foghúzás közben fogdosta meg a nő fenekét egy skóciai klinikán, Glasgow-ban. A kétgyermekes apát most szexuális erőszakért ítélték el – írja a Glasgow Times.

‘Sokkos állapotban’
A férfi időpontot foglalt, mert fogfájásra panaszkodott.

Az áldozat a bíróságon elmondta, hogy mindig elmondja a betegeknek, hogy a kezét szabadon megfoghatja, ha fájdalmai vannak. Amikor azonban elkezdődött a beavatkozás, a férfi, ehelyett körbe nyúlt, és megragadta a nő fenekét. Azt mondta, hogy “sokkos állapotban” volt, és nem szólt semmit.

Tagadta a vádat
Miután a kezelés befejeződött, a férfi több megjegyzést is elsütött a nő felé. Ezek között szerepelt, hogy “profi kéztartónak” nevezte, és azt mondta, hogy szeretné, ha ott lenne, legközelebb is.

Az áldozat azt is elmondta, hogy a férfi csókokat küldött neki, amikor távozott. A védelem megkérdezte, lehetséges-e, hogy a férfi azért nyúlt arra valamiért, mert fájdalmai voltak. A tanú azonban rámutatott, hogy a széken volt egy kéztámasz, valamint mellette egy köpőcsésze is.

A tanúvallomását megdicsérték, mert “szókimondóan és nem túlozva” adta elő. A férfi tagadta, hogy szexuálisan bántalmazta volna az áldozatot. Arra a kérdésre, hogy megragadta-e az áldozatot, azt válaszolta, hogy “csak a kezénél fogva”.

A férfi jelenleg óvadék ellenében szabadlábon van, és felkerült a szexuális bűnözők nyilvántartásába, amíg a háttérellenőrzéseket lefolytatják.