MG_0514

Egy remek újítással készül az idei Dental World-re a rendezvényszervező csapat. 2015-ben, a korábbi évektől eltérően nem kell minden előadásra külön jegyet váltania! A napijegyek bevezetésének köszönhetően Ön minden programon részt vehet – egyetlen belépő megvásárlásával.

A Dental World a fogászati szakma találkozóhelye: dentaldolgozók ezrei látogatnak ki évről évre a rendezvényre, hogy megismerkedjenek a szakmai újdonságokkal. Ezért a rendezvényen a kapcsolatépítés és a praxisfejlesztés mellett a hangsúly mindig az előadásokon van.

Egy jegy mind felett

A 15. Dental World-re látogatók örömmel üdvözlik majd a szakmai programokra szóló napijegyek bevezetését. Egy nap több kongresszusi előadáson és szakmai programon is részt vehet – anélkül, hogy újabb belépőt kellene váltania mindegyikre. A különböző helyszínek között az átjárás a napijegy felmutatásával lehetséges.

Milyen programokra érvényesek a napijegyek?

program

Több napon is kilátogatna a Dental Worldre?

Önnek találtuk ki a két-, illetve háromnapos jegyet, amelyet a napijegyekhez képest jelentős kedvezménnyel válthat meg. A több napra szóló belépőkkel Ön a Dental World összes szakmai programján részt vehet. Figyelem! A workshop előadások továbbra is külön díjazás ellenében látogathatók! Ismerje meg workshop programjainkat és előadóinkat, kattintson ide!

eb_napijegy

2015. augusztus 31-ig kedvezményesen veheti meg napijegyét » kattintson most, hogy még időben legyen!

 

Dental World 2015