Kiknek szól a drport.hu?

Mindenkinek, aki magánorvosi segítséget keres egészsége megőrzésére, vagy betegsége gyógyítására. A drport.hu oldalon megtalálható minden orvosi szakterület, valamint az egyszemélyes rendelések, és a nagy gyógyászati centrumok is. A páciensek összehasonlíthatják a különböző szolgáltatásokat, és azok árait is. Nincs foglalási díj, s egy munkanapon belül óra-percre pontos időpontot kap mindenki az általa kiválasztott orvoshoz. Megbízható és ellenőrzött a szolgáltatás minősége, hisz a páciensek visszajelzést adhatnak a rendelőkről és az orvosokról, akikhez a portálon keresztül jutottak el. A drport.hu tehát iránytű a hazai egészségügyben.

A magánorvosoknak, magánrendelőknek akkor érdemes megjelenniük a portálon, ha praxisuk még fogad új pácienseket, és növelni szeretnék forgalmukat. A regisztrálás ingyenes, és a rendelő, valamint az orvos számára egy-egy minihonlapot is biztosítunk a drport.hu oldalán. Az orvos csak abban az esetben fizet közvetítési díjat, ha a drport.hu-n keresztül talált rá a páciens, és valóban el is ment a vizsgálatra, kezelésre.

A drport.hu így még egy értékesítési, illetve marketing felületet kínál a magánpraxisoknak. Stratégiai partnerünk a kulturális élet meghatározó szereplője, a Libri Média, valamint az OTP Lojalitás Klub, a HVG Klubkártya és a Heti Válasz Klub.