Arról, hogy a digitalis fogászat már nem a jövő, hanem a jelen – valamint az új technológiák és folyamatok vitathatatlan előnyeiről – számos cikk született már.

De hol tartunk mi, magyar fogorvosok a digitalis transzformáció terén?

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy a szükséges új eszközök beszerzése és az új folyamatok bevezetése idő és pénzigényes. Fontos továbbá az is, hogy rendelkezzünk a digitalis technológiák telepítéséhez és napi szintű üzemeltetéséhez szükséges műszaki és informatikai ismeretekkel.

SmileWarp mindezt a terhet leveszi a válláról.

Új szolgáltatásunknak köszönhetően anyagi befektetés és a technológia részletes ismerete nélkül, akár már holnaptól bevezetheti praxisában a digitális fogászati szolgáltatásokat.

Hogyan?

Egyeztessen velünk időpontot, amikorra rendelőjébe szállítva a rendelkezésére bocsátunk egy Medit i500 intraorális szkennert, beüzemeljük, és már kezdődhet is a munka.

Miért jó ez Önnek?

Anyagi befektetés és kockázat nélkül akár már holnaptól digitális fogászati rendelőként működhet. Saját tapasztalatok útján nyer betekintést a digitális workflow-ba, és mind Ön, mind a páciensei megtapasztalhatják annak vitathatatlan előnyeit, úgy mint a gyorsaság, a precízitás, a kényelem és a minőség. És ha később mégis saját eszközök vásárlása mellett dönt, már a megfelelő tapasztalatok birtokában indíthatja a beruházást.

Árak és kedvezmények

Intraoral scanner bérlés

Az első 25 megrendelőnek 25% kedvezménnyel 4000 Ft + ÁFA / tag 3000 Ft + ÁFA / tag
AKCIÓ! Ha a megrendelést a Meshdent Digitális Fogtechnikai Laborba küldi, akkor az ár felét elengedjük. Tehát az akció keretein belül 1500Ft + ÁFA / tag.
Scan CT navigált sebészethez: 8000 Ft + ÁFA / páciens
Scan láthatatlan fogszabályozáshoz: 8000 Ft + ÁFA / páciens
Scan SmileWarp regisztrációhoz: INGYENES

 Szeretné, ha a digitális fogászati szolgáltatások mostantól elérhetőek legyenek az Ön praxisában is?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, egyeztessen időpontot munkatársunkkal, és mi házhoz visszük Önnek a munkához szükséges eszközöket.

 

Telefon: +36 20 270 7291 Email: nagybarbi@smile-warp.com További információk és regisztráció: smile-warp.com