„A technológia elérhető, ne maradj le” mondja a szerző konklúzióként. A dinamikus előadásban az R2GATE DOD rendszerrel ismerkedhetünk meg.  Dr. Omar esetbemutatással kalauzol el minket a digitális fogászat világába: láthatjuk egy páciens teljes fogászati rehabilitációját all-on-4 és all-on-six megoldással. Bemutatja a digitális mosolytervezés alapelveit, valamint a rendszer használatát a gyakorlatban. A prezentáció második felében egy további lenyűgöző lehetőséget láthatunk, amelyre a digitális technológia is használható. Megnézhetjük egy fülkagyló epitézis készítésének a digitális alapokon nyugvó folyamatát. A jövő tényleg elérkezett!

A 2020-as Dental World online módon is sikerrel került lebonyolításra, a szakmai videotéka felülete átlátható, letisztult, könnyedén lehet navigálni a témák között, és hála a digitális technológiának, magas minőségben nézhetjük az érdekes és értékes prezentációkat otthonunk biztonságában.

Ezúton biztatnék minden kollégát, hogy csatlakozzon eme különleges kongresszus résztvevői közé, látogassa meg a https://dentalworld.hu/dental-world-digital-2020/ oldalt.

Dr. Sidó Levente