IV. Fogászati fényképezés elmélete és gyakorlata

IV. Fogászati fényképezés elmélete és gyakorlata
2012. október 11., csütörtök: 10.00–17.00

Előadó: Dr. Matyasi Gábor
(Magyar Fotóművészek Szövetségének tagja)

A fotográfia fejlődése megteremtette a lehetőséget mind a fogorvosok, mind a fogtechnikusok számára, hogy digitális képekkel könnyedén, gyorsan dokumentálják munkájukat.
A pácienst, az anatómiai szituációt, az elkészült munkát, annak fázisait megfelelő felszereléssel és ismeretekkel felvértezve egy mozdulattal archiválhatjuk a számítógépen a páciens klasszikus adatai mellett, hogy ezzel a korábbiaknál sokkal gazdagabb, informatívabb dokumentációt hozzunk létre.
Az extraorális fotográfia a portréfotózás, az intraorális fotográfia a makrofotózás, a fogtechnikai munkák fényképezésének pedig a tárgyfotózás alapelveit, szabályait kell követnie.
A workshop során az általános fotográfiai ismeretek után a fenti speciális területek alapismérveit is megismerjük, majd tárgy- és intraorális fotogoráfiai gyakorlatokkal zárjuk a tanfolyamot. A workshop alatt a Nikon Kft. képviselője lehetővé teszi a legkorszerűbb gépek, objektívek, makrovakuk kipróbálását, valamint technikai és szakmai tanácsadással segíti az érdeklődőket.

Részvételi díj: előregisztrációban (2012. 08. 27-ig) 24 000 Ft
Helyszín: SyMA Sport- és Rendezvényközpont, „A” csarnok III. emeleti terem 3

Jelentkezés: Dental Press Hungary Kft.
Tel.: 06-1-202-2994
Email: info@dental.hu

Jelentkezési lap letöltéséhez kattintson IDE!
Online jelentkezési űrlap kitöltéséhez kattintson IDE!

<<Vissza az előző oldalra