A fejlődés elengedhetetlen feltétele a változás. A jobbítás, az új tudás és tapasztalat megszerzése. Ha csak a kötelezőhöz ragaszkodunk, elveszítjük annak lehetőségét, hogy holnap jobbak legyünk, mint tegnap voltunk.

tomeg-eloadas-01-1200x630

A világ körülöttünk azonban megállíthatatlanul fejlődik. Évente annyi innováció jelenik meg, mint évtizedekkel ezelőtt tíz évente. Új eljárások, új eszközök, új berendezések. A páciensek pedig immár nem csak az orvosuktól szerzik be az ismereteiket, hanem az internet segítségével éppen olyan gyorsan jut el hozzájuk az információ, mint ahogy hozzánk, a fogászat szereplőihez. Versenyt futunk az idővel és versenyt futunk a fejlődéssel.

Akit nem engednek kitörni a 20 évvel ezelőtti tudás falai közül, azok végérvényesen elmaradnak azoktól, akik aktív részeivé válnak a pezsgő nemzetközi szakmai életnek.

eladas-01-1200x630

A Dental World 2016-ban három kontinens kiválóságait hozta össze három napra, hogy tudásuk legjavát átadják a magyar- és a régióban praktizáló fogorvosoknak, fogtechnikusoknak, szájhigiénikusoknak, szájsebészeknek.

Közel háromezren áldoztak időt, pénzt és energiát erre a tudásra, és a visszajelzések alapján tudjuk, hogy jövőre is jelentkezni fognak.

elo-mutet-01-1200x630

Ennél is többen, közel hétezren léptek be a Dental World 2016 kapuin, hogy az új ismeretek mellett új kapcsolatokat szerezzenek és éljenek a 300 gyártó nemzetközi viszonylatban is széleskörű kínálatával.

2016 számokban

7168

látogató

2973

kongresszusi résztvevő

A távol-keleti partnerek és a nyugat-európai kiállítók egyaránt megmutatták, hogy milyen eszközökkel fogunk holnap dolgozni. A hűséges és előrelátó magyar kereskedők pedig soha nem látott értékes vevőközönséggel találkozhattak. Hiszen a Dental World-re azok látogatnak el, akik hisznek a fejlődésben, és áldoznak is rá.

workshop-01-1200x630

A megtérülés így minden fél számára garantált. Ennek tudása pedig mindannyiunkat szabaddá tesz.

Dental World 2016