2019. októberében ismét Budapestre jönnek az esztétikai fogászat és endodontia elismert
mesterei, hogy előadásukkal elkápráztassák a világ több mint 80 országából érkező többezres szakmai közönséget, workshopjaikon pedig gyakorlatban mutassák be úttörő munkásságukat az időben jelentkező keveseknek.

 

Regionális piacvezető fogászati kiállításunk évről évre színesebb, izgalmasabb programokat kínál a fogászatban dolgozók széles körének, a témák kiválasztásánál fontos szempont, hogy úttörő, paradigmaváltást provokáló előadókat is elhozzunk Budapestre. Olyanokat, akik szakterületük megújításáért dolgoznak és ezt saját gyakorlatukon keresztül be is képesek mutatni.
A résztvevők találkozhatnak majd Kínából, Indiából, Kanadából, Egyesült Államokból és Európa több országából is érkező kiváló szakemberekkel, akik megosztják tudásukat és tapasztalataikat az érdeklődőkkel. (Prof. Dr. Liu Feng, Prof. Dr. Anmol Kalha, Dr. Domenico Massironi, Dr. Glenn van As, Dr. Arthur Volker, Dr. Rolando Nunez és sokan mások…)

A kongresszus kiemelt témái: mikroszkóp használatának előretörése különböző diszciplínákban a legújabb fogászati kutatások eredményei, az új technológiák helye és szerepe a mindennapi gyakorlatban, korszerű diagnosztikai és prevenciós eljárások lehetőségei.

Kövesse figyelemmel az eseményeket, regisztráljon mielőbb a rendezvényre!

Bővebb információ a programokról és a kiállításról ITT TALÁLHATÓ